Style

Ljubav

Najpopularnije papuče za proleće/leto 2020. godine!

Najpopularnije papuče za proleće/leto 2020. godine! Ukoliko su vam mokasine oduvek bile fenomenalne kada ih vidite na nekome, a niste bile spremne da ih vi iznesete, onda su „mule“ cipele savršen izbor za vas.

Najpopularnije papuče za proleće/leto 2020. godine! Screenshoot/InstagramOne su postale najtraženije još od momenta kada ih je Sara Džesika Parker, tačnije Keri Bredšo, nosila u seriji Seks i grad, a sada je za njima postala prava pomama.

Ipak, prošla sezona bila je presudna da ove cipele zavladaju modnim svetom, posebno kada je reč o prolećnim i letnjim stajlinzima. Mule je francuska reč koja označava cipelu sa zatvorenim ili otvorenim prednjim delom, a otvorenim delom kojem pripada peta. Uz haljine, suknje, ili farmerice, savršeno se uklapaju jer odišu elegancijom i prefinjenošću.
 

Sirup od ruže leči preko deset bolesti! (RECEPT)

Njihova posebna prednost je što se mogu priuštiti po zaista pristupačnoj ceni, a mnogi modni kritičari predviđaju da će ovaj trend dugo trajati. Samim tim, nećete pogrešiti sa njima, a novac će biti kvalitetno uložen.

Pogledajte nekoliko primera stilizovanja ovih savršenih papuča: 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>