Svet

Region

Serija - Znam da je ovo istina! Potpuno drugačiji blizanci! (VIDEO)

Serija "Znam da je ovo istina" ( I Know This Much Is True). Potpuno drugačiji blizanci! U pitanju je je šestodelna dramska serija i krenula je sa emitovanjem na HBO  11. maja 2020. godine.

Serija - Znam da je ovo istina! Potpuno drugačiji blizanci! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Priča je temeljena na bestseleru Wallyja Lamba iz 1998. godine, u adaptaciji i režiji Dereka Cianfrancea.

Dominick i Thomas Birdsey su jednojajčani blizanci (obojicu igra Mark Ruffalo) koji su rođeni sa šest minuta razlike u ponoć na Novu godinu. Započinju živote na prelazu decenije i sa drugačijim datumima rođenja (jedan je rođen nekoliko minuta pre ponoći 31.12.1950. a drugi u prvim minutima 1.1.1951.) i drugačiji su koliko samo blizanci mogu da budu. Potpuno!

Kada ih upoznajemo u seriji “Znam da je ovo istina” oni imaju 40 godina i dok je Dominick onaj odgovorni i stabilni brat, Thomas, je paranoidni šizofreničar koji je upravo ušao u javnu biblioteku i činom samopovređivanja protestovao protiv Zalivskog rata.

 

Paralelno prateći njihove živote, ova porodična saga predstavlja priču o izdaji, žrtvi i oproštaju, smeštenu u Ameriku 20. veka gde su Dominick i Thomas prikazani u različitim periodima života, počevši od njihove sadašnjice koja se odvija tokom 1990-ih, i vraćajući se na njihovo odrastanje kroz Dominickovo sećanje.

Glavne uloge u seriji tumače Mark Ruffalo, Melissa Leo, Juliette Lewis, Archie Panjabi, Kathyrn Hahn, Philip Ettinger, Aisling Franciosi, Imogen Poots, John Procaccino, Michael Greyeyes, Rob Huebel i Rosie O’Donnell.

 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>