Ostalo

Smeno

Čudesna mantra za zaštitu od negativne karme! (VIDEO)

Zaboravite na tenziju i stres, već otvorite srce ka slobodi i novim iskustvima. Čudesna mantra za zaštitu od negativne karme! Ponavljajte Šivinu mantru za isceljenje duše i tela.

Čudesna mantra za zaštitu od negativne karme! (VIDEO) Svet PlusŠiva oslobađa kroz promene i prevrate. Njegova mantra daje harmoniju i stabilnost, intuitivno znanje, integrisanje uma i intelekta, veliku snagu u duhovnoj praksi i zaštitu od negativne karme.

Kada ponavljate mantru, izbacite tenziju i otvorite se ka slobodi.

Cilj ponavljanja mantre nije razvijanje koncentracije, već smirivanja uma.

Nije potrebno ulagati trud, samo ponavljanje mantre čini svoje...
 

Bik je odan, ponekad i previše, ne voli iznenadne i neželjene promene!

Pogledajte još:

Ponavljajte ovo dva puta nedeljno i lice će vam blistati i bez šminke

 

Ovo je najmoćnija mantra na svetu! Poslušajte zvuke koji bude radost i duhovne potencijale.

Proizvodi čak 110 000 zvučnih talasa u sekundi, više od bilo koje druge mantre, a njena kombinacija zvuka i varijacije u zvučnim talasima i posebno njihova frekvencija, u stanju su da razviju specifične duhovne potencijale. Poslušajte ovu mantru koju izvodi Deve Premal.

Gayātrī Mantra snažna je, univerzalna molitva koja pruža brojne dobrobiti, a neke od njih su: osećaj odvažnosti, zadovoljstvo, ljubav, bogatstvo, oštroumnost, jači imunitet, bistar um, jača intuiciju, pamćenje, privlači životnu snagu, budnost, poboljšava produktivnost, čini vas radosnim, idealističnim, hrabrim, mudrim i nesebičnim.

Ponavljanjem mantre stvara se određena vibracija u umu koja se onda prenosi na telo. Za početak se preporučuje da se mantra izgovara na glas, a nakon dugotrajnog ponavljanja, kada vam pređe u naviku, može se ponavljati i mentalno.Reči Gayātrī mantre:

om bhūr bhuvaḥ svaḥ

tát savitúr váreṇ(i)yaṃ

bhárgo devásya dhīmahi

dhíyo yó naḥ prachodáyāt


Može biti prevedena na mnogo načina, a ovo je jedan od njih:

Meditirajmo na sjaj božanskog sunca i neka nam potakne duhovne uvide.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>