Region

Svet

Region

Nova sezona serije - Ubice mog oca - na Superstar TV!

Nova sezona serije - Ubice mog oca - na Superstar TV! Ugovor o saradnji je potpisan, a u nastavku ćemo konačno saznati i ko je ubio inspektora Mileta Jakovljevića. Saznaćemo i razloge zbog kojih se Aleksandar nikada nije oporavio.

Nova sezona serije - Ubice mog oca - na Superstar TV! Screenshoot/InstagramNakono uspešne saradnje na seriji "Državni službenik", peta sezona hit serije "Ubice mog oca", Predraga Gage Antonijevića emitovaće se na Superstar TV, saznaje Kurir.

"Ugovor o saradnji je potpisan, a u nastavku ćemo konačno saznati i ko je ubio inspektora Mileta Jakovljevića." rekli su za ovaj list iz Telekoma.

Pre nekoliko dana završeno je emitovanje četvrte sezone, a mnoga pitanja ostala su otvorena.

Ekipa uzbudljivo najavljuje nove epizode u kojima nas čeka mnogo zanimljivih obrta.

Ono što je sigurno je da ćemo i dalje gledati Vuka Kostića u ulozi Aleksandra Jakovljevića, nove epizode vratiće nas u njegovu prošlost. Videćemo kako je izgledao život njegovog oca Mileta, a Nataša Drakulić, scenarista, objasnila je da su publici ostali dužni uvid u razloge zbog kojih se Aleksandar nikada nije oporavio.

U novim epizodama glavne uloge su zagarantovane i Tihomiru Staniću i Mirjani Karanović, a još uvek je tajna ko će igrati Mileta Jakovljevića.

Ekipa serije obično snima nove sezone tokom leta, što može da znači da će peta sezona biti spremna za emitovanje početkom 2021. godine.
 

Serija Tajkun deveta epizoda: Simonović nije poželjan na sahrani! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>