Style

Ljubav

Sandale za leto 2020! Trend iz 90-ih!

Sandale za leto 2020! Trend iz 90-ih se vraća na modnu scenu! Ovaj model duže vreme nije bio aktuelan, a dizajneri su rešili da ga ponovo "ožive" i vrate na modnu scenu na velika vrata.

Sandale za leto 2020! Trend iz 90-ih! Screenshoot/InstagramStigli su nam topliji dana, a leto nam se opasno približilo. Vreme je da pričamo o trendovima za predstojeću sezonu.

 

Što se obuće tiče,  u trendu će biti sandale koje su obeležile 90-te godine prošlog veka. Papuče-sandale sa četvrtastim vrhom i srednje visokom štiklom, poput onih koje je nosila Keri Bredšo, će osvojiti modnu scenu. Tokom letnje sezone, važiće pravilo, udobno i lepo. 

 

Ovaj model duže vreme nije bio aktuelan, a dizajneri su rešili da ga ponovo "ožive" i vrate na modnu scenu na velika vrata.
 

Soda bikarbona kao sportski suplement! 

Sudeći prema fotografijama koje kruže društvenim mrežama, ovaj trend se dopao mnogim damama. S obzirom na potpeticu koja nije previše visoka u njima je lako koračati i nositi od jutra do mraka. 

 

Mogu biti deo ležernog modnog stila, ali isto tako i kao deo poslovnih modnih kombinacija, ili kao de večernjeg autfita. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>