Region

Svet

Dušica Jakovljević prijavila bivšeg muža policiji!

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja je u sredu prijavila policiji da je njen bivši muž Aleksandar Miljuš bio nasilan prema njihovom sinu.

Dušica Jakovljević prijavila bivšeg muža policiji! Screenshoot/InstagramDušica Jakovljević je na saslušanju u policijskoj stanici Vračar izjavila da ne želi krivično da ga goni!

"Dušica je dan ranije pozvala policiju tvrdeći da je njen bivši suprug sina gađao ključevima. - Policija je o prijavi voditeljke obavestila Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu. U tužilaštvo će biti dostavljen izveštaj o događaju, ali ne i krivična prijava za nasilje u porodici, jer je Dušica Jakovljević juče ipak odustala od gonjenja bivšeg supruga." - priča izvor Kurira.

"Prema njegovim rečima, Dušica je objasnila na saslušaju u policiji da ona i producent „Emoušna“ ne žive zajedno, kao i da deca redovno obilaze oca. Kako naš izvor otkriva, dečak nema povrede. - O svemu što se dogodilo biće obavešten i nadležni Centar za socijalni rad, kao i tim za koordinaciju, koji čine zamenik tužioca, predstavnik Centra za socijalni rad i nadležni policijski službenik, kako bi se porodica stavila pod nadzor i kako bi se procenilo da li postoji rizik od nasilja i ubuduće." - objašnjava sagovornik.

 

On dodaje i da se ne isključuje mogućnost da se voditeljka ipak predomisli i pokrene gonjenje bivšeg supruga. - S obzirom na to da nema povreda, sada samo od nje zavisi da li će Miljuša goniti za nasilje u porodici ili ne - dodaje sagovornik.

Dušica s Miljušem ima i stariju ćerku, a s bivšim mužem je u korektnim odnosima. Njih dvoje su zajedno i proslavili njen rođendan 2018. godine, nakon što je doživela neprijatnost kad joj je zapaljen džip. Voditeljka „Zadruge“ i njen bivši muž upoznali su se na radnom mestu, u produkciji u kojoj su tada oboje bili zaposleni. Razveli su se 2014. godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>