Style

Ljubav & Sex

Dogodiće se poslednji Supermesec u 2020. godini! Divne promene!

Dogodiće se poslednji Supermesec u 2020. godini - njegova cvetna energija donosi divne promene i šansu za bolji život!

Dogodiće se poslednji Supermesec u 2020. godini! Divne promene! Svet PlusSupermesec, koji se očekuje 7. maja, biće poslednji Supermesec u 2020. godini, a kreće se u znaku Škorpije.


Ovo može biti vreme istraživanja i novih mogućnosti. Istog dana predviđa se da će meteorski pljusak Eta-Akuariid dostići vrhunac u ranim časovima što će dati neverovatnu predstavu zvezda padalica na nebu. Ove dve pojave u Univerzumu simbolizuju dobre vesti, vraćaju nadu.

 

Iako znamo da ovaj nebeski događaj nije neko čudo, on definitivno može biti događaj za pamćenje. Eta-Akuariid je zapravo uzrokovan ostatkom Halejeve komete - još jednog spektakla koji možemo primetiti na svakih 75 godina.

Ovaj puni Mesec vodi nas ka razumevanju i divljenju završetka jednog ciklusa.

 

Ciklus je neizbežan. Svaki put počinje i završava se. Stvari koje počinju moraju se završiti jednog dana. Ali ovoga puta se ne završava loše.

Sa svakim završetkom dobijate novi početak, a sve više prilika kuca na vaša vrata. Sve loše može biti očišćeno, od duše do uma, i priprema nas za sledeće pomračenje.

 

Majski Supermesec događa se na 17 ° Škorpije!

 

Većinu naših života možemo bolje objasniti ako ih razumemo kroz metafore u prirodi. Jesenja šuma pokazuje sjaj prirode. To je vreme kada priroda razvija svoju lepotu i bogatstvo pre nego što pređemo u sledeću fazu zime.

 

Koliko god se trudil, ne možemo sprečiti dolazak zime, prosipanje lišća. Ali, umesto da na jesen posmatramo kao vreme smrti, možemo izabrati da na to gledamo kao na vreme kad matična priroda rasipa lišće kako bi oplodila tlo i omogućila novo rođenje i sveže početke u mesecima koji slede.
 

Mesečeve mene za 2020. godinu! Važne su za psihičko i fizičko zdravlje čoveka! 

Završeci obično nose bol sa sobom, što se može pokazati kao poteškoća u otpuštanju. Sumnjamo u smirenost koju zaslužujemo nakon duge bitke ili stalnog sukoba. Ali, kada se bliže završeci, kada je sve rečeno i učinjeno, kada više nema šta da se radi, tada možete naći utehu. Dve stavri su važne: znate da se više ništa ne može učiniti i gde osećate komfor kada se otvore mogućnosti za novi početak.

 

Ovaj Supermesec u Škorpiji pomoći će nam da prekinemo žice koje nas vežu i zadržavaju. Postaćemo ekstra osetljivi, ali samo kako bismo u potpunosti moli da realizujemo svoje emocije. Ovo će nam pomoći da razbijemo okove zatočenosti i stvorimo prostor za nove snove i mogućnosti.

 

Ovaj Supermesec donosi transformaciju. Skinite staru kožu pre nego što navučete novu. Krenite iznova da podižete samopouzdanje i dozvolite da se promene dogode.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa


>