Svet

Region

Koncert: U ovome smo zajedno - večeras u 19 časova!

Nakon akustičnog koncerta koji je održao Boban Rajović kao podršku celom svetu koji se bori sa pandemijom korona virusa, stigao je i poziv za novi. "U ovome smo zajedno" večeras u 19 časova po našem vremenu.

Koncert: U ovome smo zajedno - večeras u 19 časova! Screenshoot/InstagramReč je o koncertu "U ovome smo zajedno", u organizaciji Srpskog saveta Velike Britanije, koji za cilj ima prikupljanje novčanih sredstava tokom krize koju je prouzrokovao COVID-19, za zdravstvene sisteme u Velikoj Britaniji i Srbiji.

Donacije su podeljene 50/50. 50% prihoda otići će NHS-u, a 50% za srpske bolnice preko fondacije Princeze Katarine.

"Umetnici koji će nastupati uživo su pevači Boban Rajović i R.J. Gib, a tu je i Endru Eborn koji će prirediti uživo magiju za sve vas." napisao je Aleksandar Karađorđević na svom Fejsbuk nalogu.

Ovo će biti veliki spektakl, a kako domaći mediji saznaju Boban je već ukrstio glas sa Gibom, sinom legendarnog pevača Robina Giba nekadašnjim članom čuvene grupe "Bee Gees", u pesmi "How deep is your love".

Koncert se emituje danas, 3. maja, u 19 časova po našem vremenu, na lajv strimu zvanične Facebook i YouTube stranice fondacije.
 

Serija Tajkun, osma epizoda: Novi tužilac! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mondo

Povezane vesti:


>