Region

Svet

Region

Serija Tajkun šesta epizoda: Da li je Simonović sateran u ćošak?! (VIDEO)

Serija "Tajkun" šesta epizoda! Da li je Simonović sateran u ćošak?! U nedelju 19. aprila u 21 čas na kanalu Superstar TV i u ponedeljak 20. aprila u 20:15 časova, na RTS-u pogledajte šestu epizodu.

Serija Tajkun šesta epizoda: Da li je Simonović sateran u ćošak?! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U predhodnoj epizodi serije "Tajkun"

Biznismen Vladan Simonović beži od policije, jer ne želi da ga vide u okviru poljoprivrednog kombinata "Dunav", u kojem se dogodio zločin. Tužiteljka Jovana Nestorović traži od policijskog inspektora Nikole Božovića da odmah privedu Vladana, pre nego što ga se dočepaju mediji.


U Beograd je došao Goran Dor, moćni biznismen iz Hrvatske, koji predlaže Vladanu poslovnu punudu. Vladan sumnja u Goranove dobre namere. Ipak, pristao bi na tu ponudu ako je reč o zajedničkom vođenju posla. Goran to odbija jer smatra Vladana nesolidnim partnerom kojeg sve ozbiljnije pritiska Tužiteljstvo.
 

Južni vetar, četrnaesta epizoda: Finale najžešće vožnje na malim ekranima!





Šesta epizoda:


Tužiteljka Jovana Nestorović revoltirana je zbog toga što je njena bivša ljubavna partnerka, inače saradnica u Tužilaštvu, počela da je ucenjuje kompromitujućim video snimkom. 

Jovana bes iskaljuje na Kseniji od koje očekuje da joj da dokaze koji će biznismena Vladana Simonovića odvesti na sud. Ništa manje oštra Jovana je i prema inspektoru Nikoli Božoviću, koji gaji ljubavnu naklonost prema njoj, jer je pustio Vladana iz pritvora. 

Vladan ode u posetu kod obolelog biznismena Dušana Mirčeva kojeg sumnjiči da stoji iza ubistava ljudi koji su nekada sarađivali sa Vladanom.





Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>