Region

Svet

Region

Južni vetar, četrnaesta epizoda: Finale najžešće vožnje na malim ekranima!

On očekuje da će postati apsolutni šef srpskog podzemlja! Serija "Južni vetar", četrnaesta epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 19. aprila od 20:15 časova! Finale najžešće vožnje na malim ekranima!

Južni vetar, četrnaesta epizoda: Finale najžešće vožnje na malim ekranima! Screenshoot/Instagram
U predhodnoj epizodi serije "Južni vatar":

Povratnik u svet kriminala Maraš preuzima inicijativu u rešavanju problema koje Careva ekipa trenutno ima u želji da pomogne Caru koji tuguje pogođen porodičnom tragedijom.

Nakon što je Stupar ispao iz priče Maraš shvata da njegova ekipa mora da preuzme na sebe rizik kako bi se izvukla iz trenutnih neprilika u koje je zapala, spasla svoje porodice od novih stradanja i obezbedila svoju dalju budućnost i poziciju u srpskom podzemlju.

Uprkos verbalnoj saglasnosti "viših instanci" Maraš i njegovi ljudi prepušteni su sami sebi i prinuđeni da krenu u akciju protiv Dimitra...
 

Serija Tajkun šesta epizoda: Da li je Simonović sateran u ćošak?! (VIDEO) 


Četrnaesta epizoda:

Pošto je eliminisao Dimitra, Vajo sa uživanjem pristaje na susret sa Marašem u prisustvu Crvenog. Ovim susretom Vajo očekuje da će postati apsolutni šef srpskog podzemlja.

Car shvata da Maraš u potpunosti kontroliše situaciju i bez trunke sumnje stoji iza svojih odluka i namera, pa donosi odluku da se povuče i prepusti Marašu mesto vođe njihovog klana.

Po dobro osmišljenom planu Maraš povlači svoj poslednji potez i sa nestrpljenjem očekuje reakciju svojih protivnika...

 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>