Region

Svet

Vesna Zmijanac: Dara stalno nekog pljuje, nek mi kaže u lice šta ima ako sme!

Bukti novi estradni rat! Dara Bubamara je prozvala zbog golotinje! Vesna Zmijanac poručuje:  Dara stalno nekog pljuje, nek mi kaže u lice šta ima ako sme!

Vesna Zmijanac: Dara stalno nekog pljuje, nek mi kaže u lice šta ima ako sme! Screenshoot/Instagram



Usred pandemije, dok pevačica Vesna Zmijanac na Bukulji boravi u izolaciji, njena mlađa koleginica javno je prozvala zbog golotinje na fotografijama. Naime, nakon objave fotografija "kao od majke rođene" Dare Bubamare na jednom portalu, pevačica je besna poručila da na estradi ima i gorih od nje, navodeći u prvom redu nekadašnju seks-bombu Vesnu Zmiijanac.

- Ne uzbuđujem se ja što svi objavljuju moje gole fotografije. Strava izgledam, ali me nervira što ne napišu da sam ih slala svom bivšem mužu, nego izmišljate neke fudbalere koje i ne poznajem. Pa i Vesna Zmijanac ima još gore slike i klipove od mene - u dahu je rekla Dara.

Zmijančeva nije ostala dužna novosadskoj Veneri i istakla je da Bubamara oduvek sklona ogovaranju kolega, kao i da ih neretko javno spominje u lošem kontekstu da bi veličala ili opravdala sebe za nešto.

- Ne znam šta Dara ima protiv mene, mislila sam da smo u odličnim odnosima. Znate kako kažu: "Svako traži saučesnika u svom nedelu". Kad god je vidim, a uglavnom se srećemo na aerodromu, uvek mi se obraduje i bog zna kako mi se javi. Na drugoj strani, vidim stalno po novinama i portalima: "Dara rekla ovo, izjavila ono." Ne znam zašto bi se ona okomila na mene, svašta od nje! Kada bude stala ispred mene i rekla mi zaista sve što je navodno izjavila, onda mogu da kažem da imamo problem - odlučno kaže Vesna, izvodeći zaključak da bi Dara trebalo više da peva, a manje priča.

Dara stalno nekog pljuje, nek mi kaže u lice šta ima ako sme, rekla je Zmijančeva

- Daru cenim kao pevača, ali mislim da ne bi trebalo da se obazire i komentariše šta drugi radi kada to nema veze s njom. Ja nikome ne sudim jer svako živi ovaj život onako kako misli da je najbolje za njega. Dakle, kakve god slike ili klipove da imam, to je moja lična stvar, bar ja nikada nisam ništa krila - istakla je Vesna Zmijanac.

 

Snovi imaju značenje: Jedanaest najčešćih snova i šta oni stvarno znače!


 

Vesna: Ne kajem se što sam se slikala gola

Zmijančeva se na vrhuncu karijere, kada je važila za jednu od najlepših pevačica, više puta obnažila za fotografisanje. Zbog toga se nikada nije pokajala i za Srpski telegraf kaže i da baš uživa kad vidi tadašnja svoja izdanja.

- Bila sam mlada, jedra i lepa i želela sam da pokažem sebe u svoj raskoši. Ništa nisam radila tendenciozno, a ispadalo je dobro. Ne kajem se zbog golišavih i seksi fotografija - rekla je Vesna.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>