Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Ivana Krunić u studiju jecala za Čolakom! (VIDEO)

Noćas je u rijalitiju "Zadruga 3" održano izbacivanje, sa svega 3% glasova publike, Ivana Krunić ispala je iz daljeg takmičenja rijaliti programa. Ona je  u studiju jecala za Čolakom!

Izbacivanje: Ivana Krunić u studiju jecala za Čolakom! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeNakon izbacivanja, Ivana Krunić se uputila ka studiju, gde je sa voditeljkom Dušicom Jakovljević prokomentarisala minule mesece u "Zadruzi".

"Nisam se iznenadila što sam ispala, nikad ne grešim. Bane je uvek tražio slamku spasa i ja sam pokušala na neki način da ga utešim, ali znala sam u dubini duše da ispadam. Ja odlazim negde gde ću biti srećna. Iskreno da kažem, jedina stvar koja me veže za "Zadrugu" je Bane i "Zadrugovizija". Ja sam našla zajednički jezik, pogotovo na početku sa svima, ali svi, kako se bližio kraj, pokazuju svoje lice. Mima je jedina osoba koja me nije razočarala, jedina ona se nije promenila. Bora mi je bio jedan period baš dobar prijatelj, sa Milicom Kemez sam imala lep odnos, ali je ona počela da napada Baneta i mene. Za Maju sam, takođe , rekla da je dobra, ali sve se promenilo." - rekla je Ivana.

Ivana je prokomentarisala navode koji su se pojavili, da će njen otac platiti kaznu Mensura Ajdarpašića, koji je nasrnuo na njenog dečka Baneta.

"Moj otac je dobar čovek, on nikada ne bi podržao tako nešto. Naravno da mi je bitno mišljenje mojih roditelja, potrudiću se, a i Bane da nas prihvate. Bane se do sada nije pokazao kao neko koga bi neko poželeo kao zeta. On je osoba koja se ponaša u skladu sa osobom sa kojom je u vezi, ja apsolutno mislim da sam izvukla najbolje iz njega." - istakla je Krunićeva, a onda se dotakla i neslaganja svojih roditelja sa njenom vezom.

"Nije mi bilo jasno zbog čega su moji roditelji toliko bili protiv moje veze. Negde vremenom sam oguglala na loše komentare ukućana, ali komentare moji bližnjih nikako nisam mogla da ignorišem. Mislim da bi ono trebalo da se pomire sa time, meni je potrebna jedna budaletina kao što je Bane, on me inspiriše, pored njega dobijam mnogo ideja... Imala sam momke koje bi svaka majka poželela za zeta, ali pred Baneta sam srećna. Njemu će sigurno biti teže bez mene." - rekla je pevačica.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>