Region

Svet

Bukti estradni rat! Neda Ukraden žestoko isprozivala Lepu Brenu i Ildu!

Bukti novi estradni rat! Neda Ukraden žestoko isprozivala Lepu Brenu i Ildu! Nakon što je proglašeno vanredno stanje u Srbiji usled epidemije korona virusa većina građana je savesno shvatila pooštrene mere opreza, a među njima je i pevačica Neda Ukraden.

Bukti estradni rat! Neda Ukraden žestoko isprozivala Lepu Brenu i Ildu! Screenshoot/InstagramNeda Ukraden prema sopstvenom priznanju, već tri nedelje ne izlazi iz kuće, tačnije iz stana svoje ćerke u Beogradu na vodi, dok je ostatak porodice smešten u većoj nekretnini na Banovom brdu.

- Čitam knjige, čujem se sa prijateljima i unucima, razmišljam o svemu, čak se pitam i na kakve sam gluposti trošila živce, ali i novac. Šta će mi danas sve te haljine, slava i moć, ako ne sačuvam zdravlje? - zapitala se Neda, dodajući da joj članovi porodice dostavljaju neophodne namernice.

- Poznate ličnosti treba da pozovu sve ljude da se priberu, a ne da svojim primerom pokazuju kako ne treba. Šta će Brena napolju? Ili Ilda? Jure mikrobe i viruse? - zapitala se Ukradenova, spominjući folk zvezdu i Šaulićevu.

- Dajte da se normalizujemo. Kad mogu ja, koja sam toliko godina sa ljudima, putujem i nastupam, da budem potpuno sama, mogu svi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet

Povezane vesti:


>