Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 6. aprila 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 6. april 2020. godine na portalu Svet Plus.  Lavu dobro ide, Ovan neodlučan... Pogledajte šta to očekuje vaš horoskopski znak.

Dnevni horoskop za 6. aprila 2020. godine! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Iako sve teče kako treba i dobro po vas, ipak ćete danas biti neodlučni. Bez obzira na sve lepe stvari koje vam se dešavaju, tokom današnjeg dana mogli biste osetiti tugu. Nemojte tome pridavati veliki značaj. To je verovatno samo rezultat lošeg bioritma. Ukoliko možete, posvetite se nekoj fizičkoj aktivnosti. Izađite malo sa prijateljima i lepo se zabavite.

 

Tajna duge kose! Zmijsko ulje je poznati preparat!

 

Bik 21.4.-21.5.

Ukoliko sebi zadajete previše posla danas, možete završiti veoma poraženi i obeshrabreni. Energija vam nije kao obično na visokom nivou. Pažljivo razmotrite situaciju i napravite listu prioriteta. Neće se ništa desiti, niti će svet stati ako vi ne završite sve danas. Uveče pogledajte dobar film i napravite kokice. Male životne radosti na kraju dana.Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ste potrebni potištenom i utučenom prijatelju. Vaša sposobnost da negujete zdrave odnose i slušate druge sa saosećajnošću će svakako dati rezultate. Povedite jedino računa da ne upijete loše raspoloženje tih ljudi. Na profesionalnom planu nastavljate da ređate uspehe, stvarate nova prijateljstva i ciljeve. Držite se svog entuzijazma i optimizma dok u isto vreme pokazujete saosećanje prema drugima.
Rak 22.6. - 22.7.

Moguće je da ste pod pritiskom ukoliko treba da završite neki projekat na vreme. Međutim, vaša posvećenost pomoćiće vam da pokušate da završite sve, čak i ako se čini nemogućim. Nemojte sve sami. Potražite pomoć. U stanju ste sve da završite bez dodatnog pritiska koji sami sebi nabijate. Pokušajte da se relaksirate večeras.Lav 23.7.- 22.8.

Dobro vam ide ovih dana, ali danas biste mogli da se osećate malo dekoncentrisano. Put koji je ispred vas je jasan i definisan. Veoma ste motivisani kada razmišljate o budućnosti. Moguće je da razmišljate o dužem putu preko granice ili da se vratite u školu po još jednu diplomu. Ovo je sjajan dan da istražite i finalizujete svoje planove.


Devica 23.8. - 22.9.

Neka vrsta poravnanja, donacije ili bonusa koje očekujete već duže vreme danas bi mogla da se konačno pojavi. To će vam svakako ulepšati dan. Moguće je da ćete biti u prilici da prisustvujete nekom velikom društvenom okupljanju. Zabavite se. Nemojte se iznenaditi ako noćas budete imali živopisne snove – neke tužne, neke sjajne. Pripremite notes i olovku pored kreveta kako biste ih zapisali. Trebaće vam.
 


Veštačke boje za jaja izazivaju zdravstvene tegobe! Ovo proverite!

Horoskop kaže da ova tri znaka neće imati samo jedan brak!

Vaga 23.9. - 22.10.

Danas biste mogli dosta energije da uložite u svoju ljubavnu vezu. Astralna energija ohrabruje vas da se fokusirate na ljubav. Pokažite svojoj voljenoj osobi koliko vam je stalo, kupite mu-joj poklon, provedite neko vreme zajedno. Svaki zajednički romantični trenutak samo će unaprediti vašu vezu. Ne dozvolite da vam strah stoji na putu. Samo napred.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Previše posla i pritisak koji ste osećali poslednjih dana danas će rezultirati umorom. Nema ništa loše u tome da malo odmorite i dobro se naspavate, posebno kada su vaš entuzijazam i optimizam netaknuti. Nemojte biti prestrogi prema sebi. Ukoliko vodite računa o sebi, vrlo brzo ćete obnoviti baterije i biti onaj stari. Uveče pročitajte dobru knjigu.

 

Nedeljni horoskop: Jarac komplikuje, Bika izluđuje voljena osoba...Strelac 21.11.- 21.12.

Danas će vas obuzeti ljubav i romantika, nakon perioda stagniranja. Nova stabilnost i sigurnost mogu značiti odličnu ljubavnu vezu, ali isto tako i blisko prijateljstvo. Deca mogu biti dobar izvor topline i zadovoljstva. Moguće je da želite da kanališete tu sjajnu pozitivnu energiju u neku kreativnu aktivnost, što će vam dodatno podići sampouzdanje.


Jarac 22.12.- 19.1.

Možda poželite večeras da organizujete neki događaj kod vas. Dajte sve od sebe da eliminišete nervozu jer će vaši napori da sve bude u najboljem redu dovesti do željenih rezultata. Moguće je da ćete uspostaviti nove važne kontakte, koji mogu voditi ka novim profesionalnim prilikama. Kada se svi raziđu, prošetajte malo. Mozak će vam raditi sto na sat i biće vam potrebno da razbistrite glavu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vrlo je verovatno da će papirologija, ugovori ili pravna dokumenta danas iziskivati vašu posebnu pažnju. Ukoliko želite da nastavite sa projektima na kojima radite, fokusirajte se prvo na papirologiju. Vi ste spremni za svaku vrstu komunikacije, tako da će vam danas biti otvorena mnoga vrata. Visoko podignite glavu i samo napred. Biće vam drago da ste to uradili.


Ribe 20.2.- 20.3.

Vaše finansijsko stanje nastavlja da se poboljšava. U jednom trenutku tokom današnjeg dana, moguće je da ćete se osetiti loše kao da niste dali sve od sebe povodom neke stvari i to će vas zabrinuti. To bi moglo da vas dodatno motiviše, ali nemojte siliti sebe previše. Sasvim je dovoljno sve ovo što sada radite i treba samo tako da nastavite. Brinite o sebi!


MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP
GODIŠNJI HOROSKOP ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Viber

Autor: O.J
Izvor: Horoskopius

Povezane vesti:


>