Region

Svet

Region

Južni vetar dvanaesta epizoda: Maraš ne može da pobegne od prošlosti! (VIDEO)

Maraš shvata da ne može da pobegne od prošlosti! Serija - "Južni vetar", dvanaesta epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 5. aprila od 20.30 časova! 

Južni vetar dvanaesta epizoda: Maraš ne može da pobegne od prošlosti! (VIDEO) Promo



Predhodna epizoda:

Naizgled nebitni kafanski sukob između Crnogoraca i Bugara pretvara se u inicijalnu kapislu kojom, i definitivno, započinje sukob suprotstavljenih bandi.

Postaje jasno da su Car i Dimitar sve zabrinutiji pošto su dugo očekivanu pošiljku droge dopremili u Srbiju i započeli sa novim poslom uprkos drugačijim dogovorima sa Vajom.

Sa firmom koja propada, i učestalim naznakama da ga mnogi i dalje vezuju za Cara i njegove aktivnosti, Maraš se u strahu za budućnost svojih najbližih obraća Baći nadajući se da će od njega saznati sve pojedinosti i rizike vezane za nova dešavanja u kriminalnim krugovima...
 

Kumin - Ubica gojaznosti! Kašika ovog začina topi masne naslage!

 

Domaći burek, kao iz pekare! (RECEPT)




 

Dvanaesta epizoda serije "Južni vetar"

Sukob između Crnogoraca i Bugara prerasta u otvorenu ulični rat praćen ucenama, kidnapovanjima, žrtvama i eksplozijama. Car shvata koliko sve to nadilazi njegove mogućnosti i biva prinuđen da se, po prvi put od kada su skopili savez, ogluši o Stuparove smernice.

Car odlučuje da povuče svoju ekipu iz sukoba bandi, ne želi da stane ni na jednu od dve zavađene strane i tako svakoga ko mu je blizak izloži riziku da postane legitimna meta.

Do ovakve spoznaje dolazi i sam Maraš koji, nakon još jednog neuspelog pokušaja da promeni tok stvari u svome životu, definitivno prihvata činjenicu da od vlastite prošlosti i karaktera koji poseduje ne može pobeći...
 

Serija Tajkun četvrta epizoda: Lažna optužba! (VIDEO)



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>