Region

Svet

Đorđe David: Neko me je zapljunuo negde! Mi smo gubavci!

Nedavno je odjeknula vest da je Đorđe David pozitivan na korona virus, a on se sada oglasio i našalio: "Neko me je zapljunuo negde, kad provalim ko je prebiću ga!" Mi smo gubavci, sestre su obučene tako kao da se štite od toga! To je potpuno ok."

Đorđe David: Neko me je zapljunuo negde! Mi smo gubavci! Screenshoot/InstagramNedavno je odjeknula vest da je Đorđe David pozitivan na korona virus, a on se za "Srpski Telegraf" oglasio iz bolnice i objasnio u kakvom je stanju.

"Danas mi se vratilo čulo ukusa i čilo mirisa. Kašalj polako ali sigurno jenjava, temperaturu nemam već drugi dan. Mnogo sam bolje, neuporedivo bolje, samo pet dana od kako su mi dali prvu terapiju. Prvi put u životu ležim u bolnici i meni je sve ovo strano i strašno. U 55. godini prvi put zabodem bolnički krevet, nisam navikao. osobe koje su zadužene za nas trojicu (imam još dvojicu momaka u sobi), sestre i doktorke su u najmanju ruku čarobnice, ta vrsta optimizma i pozitivne energije, treba ih plaćati suvim zlatom, za sve ovo što trpe. U sobu ne može da uđe niko sa strane, a one kad uđu obuku sve moguće skafandere ovog sveta. Takva je procedura. Mi smo gubavci, one su obučene tako kao da se štite od toga! To je potpuno ok. 

 

Ovo pričam zbog svih koji ovo ne shvataju ozbiljno. Svi mislimo da smo najjači i da to nama ne može da se desi, da će rakija, luk i limun da nam pomognu. Ne pijem, ne pušim, ne konzumiram narkotike, idem non - stop u teretanu. Ne mogu da kažem da mi ova fizička kondicija nije pomogla u ovom momentu, ali sam opet zaražen. Četrnaest dana si u potpunoj izolaciji, iz sobe ne možeš da izađeš ni u hodnik, ja sam na pulmologiji u crvenoj zoni, tu ni ptica ne može da uđe. Posle 14. dana će me odvesti na snimanje pluća, a onda mi rade prvi test na koronavirus nakon ustanovljenog virusa, ukoliko je negativan onda u roku od 24 sata od dobijenog, rade drugi put, ukoliko mi je i drugi negativan, onda mogu da odem u kućnu izolaciju, ovde sam do 12. ili 13. aprila." objasnio je.

Pevač nije siguran gde se zarazio, jer je u poslednje vreme često putovao.

"Od 11. do 15, marta imao sam kontakt sa milion ljudi, jug Srbije, Crna Gora, Makedonija, to je moglo bilo gde da se desi, u hotelima gde god, što ja volim da se našalim da me je neko zapljunuo negde i kad budem provalio ko je, prebiću ga. Želim da poručim ljudima, ako osete da imaju konstantan kašalj duže od 24h, ako krenu da dobijaju temperaturu, neka se ne prave medicinari, neka se jave gde im je najbliže i da ih sa tim simptomima odmah neko pregleda, nije stvar za zezanje. Ja sam se mnogo zezao i doveo sebe do ovog stanja. Ja nisam mnogo uopšte da pričam od kašljanja, odrao sam pluća od kašljanja." rekao je za ovaj list.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>