Region

Svet

Neverne bebe: Spot i pesma iz izolacije - Vodi me odavde! (VIDEO)

Mere obavezne samoizolacije članovi grupe Neverne bebe koriste na najkreativniji mogući način, odnosno rade na pesmama za osmi studijski album. Spot i pesma iz izolacije - "Vodi me odavde!".

Neverne bebe: Spot i pesma iz izolacije - Vodi me odavde! (VIDEO) Screenshoot/InstagramPesma "Vodi me odavde" snimljena je prošle godine i iznenada je u aktuelnim događajima dobila sasvim novo značenje i poruku. Ova situacija je bio motiv da se svi snime u kućnim uslovima i na taj način ekranizuju pesmu pod nazivom "Vodi me odavde".  

"Vodi me odavde je vapaj da se probudimo i vratimo korenima bez agresije, patetike, straha. Želja da pošaljemo poruku bezuslovne ljubavi kao jedine važne ideje", rekao je frontmen Nevernih beba Milan Đurđević.

"Ovaj spot je podsećanje na trenutak kada smo primorani da se vraćamo tamo odakle smo davno došli i ponovo poćeli da poštujemo minute u parku, kafu sa prijateljima, sve one svakodnevne a do juče neprimetne vrednosti. Otvorite oči, srce za ljubav prema svemu i svima".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>