Zadruga

Parovi

Svi su joj okrenuli leđa?! Luna Đogani neutešna! (VIDEO)

Svi su joj okrenuli leđa?! Luna Đogani neutešna! Sinoć je u Beloj kući organizovana žurka u čijoj realizaciji su, po prvi put, učestvovali i sami zadrugari. Oni su bili zaduženi za dobar provod, kao i za prodaju pića i organizovanja ruleta. 

Svi su joj okrenuli leđa?! Luna Đogani neutešna! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDok su neki jedva dočekali da se opuste, neki su uspeli tokom cele večeri da se svađaju. U ovoj drugoj grupi bili su Luna Đogani i Marko Miljković.

Svađa između njih dvoje počela je zbog fanova koji, prema Markovom mišljenju, imaju preveliki uticaj na Lunu.

"Ja sam se napolju klala sa fanovima!" - rekla je Luna.

"Pusti me bre fanova i njihovih igrica. Nemaš nikakvu zaštitu od mene? Jadna ti, baš mi te žao. Super. Moram da se nasmejem, izvini, molim te. Moram da brinem kako se ti osećaš i da slučajno ne pozdravim nekoga ko tebe pljuje. Bezobrazna si, Luna." - poručio joj je Marko.

"Slobodno, navikla sam. Ja bezobrazna? Ti si me doveo do katastrofe i nervnog sloma. Opet si dozvolio da se se vrati na staro. Želela bih da makar budeš u normalnom odnosu sa njom." (Anabelom) - nastavila je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimcima u nastavku teksta. 

 

Nakon što su zadrugari dobili novac za žurku, Marko je odneo njen deo, ali je ona odbila da uzme novac, tvrdeći da neće ići na žurku, te je insistirala da on potrši na piće i provod. Miljković je poručio Luni da ide da popije nekoliko pića, da ne ide da se provede i da će se brzo vratiti. 

I kako jedna loša stvar obično ne ide sama, Luna se pored Marka, posvađala i sa ocem Gagijem koji je došao kod nje i upitao je zašto plače.

Kad sam ja srećna, niko nije srećan! Svi su srećni kada ja plačem! - govorila je Luna

"Nije istina! Šta treba da radim? Da ne idem na žurku? Te kletve koje koristiš, to je užas. Neću da idem na žurku, jer plačeš tu kao p*zda. Sada si mi nabila krivicu. Glupa patetika, ista si kao tvoja mama. Tako se i tvoja mama ponašala, hajde mrš tamo! Sama rešavaj probleme sa svojim dečkom. Onda ti je Marko kriv." - rekao je Gagi.

I pored svih pokušaja, Gagi nije uspeo da ubedi ćerku da krene na žurku, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku. 

Na nagovor Gagija Đoganija, Marko je izašao sam žurke kako bi proverio da li je sve u redu sa njegovom devojkom Lunom.


 

Ali i pored Markove dobre volje da izgladi situaciju sa devojkom, svađa sa Lunom je samo nastavljena i to, kao što se da pretpostaviti, zbog fanova. A nisu mogli da ne spomenu Lunine roditelje.


 

Još nisam bezobrazan kakav mogu da budem prema njoj, ja hoću da me ljudi ostave na miru. Ne interesuje me da li plače, nema tu žrtve, ne postoji, razumeš li me? - zapretio je Miljković.


Ja hoću da pozdravim Nedu(Markova mama), na koju ja nikada ne bih povisila ton! - uzvratila je Luna.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>