Zadruga

Parovi

Zorica Marković je za dlaku izbegla infarkt! Izveli su je iz Zadruge!

Zadrugarki je pozlilo na imanju u Šimanovcima zbog priče vezane za brak Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Zorica Marković je za dlaku izbegla infarkt! Izveli su je iz Zadruge!

Zorica Marković je za dlaku izbegla infarkt! Izveli su je iz Zadruge! Screenshoot/Youtube



- Zorica Marković je veliki emotivac, sve prima k srcu, i dok je tešila Anabelu veoma se potresla. Toliko se unela u priču da je počelo da je probada i guši. Nastala je panika, a produkcija je odmah reagovala, izveli su je sa imanja i ukazali joj stručnu pomoć - otkrio je izvor za Svet, a prenose mediji.

- Zorica je za dlaku izbegla infarkt. Nju je potresla ova priča jer ju je podsetila na neke stvari iz njenog života. Pritisak joj je naglo skočio i upala je u predinfarktno stanje. Ne smem ni da pomišljam šta bi bilo da nisu reagovali na vreme.

- Zorica je tri puta imala ovakve situacije. Prvi infarkt je doživela kada je pevala na jednoj svadbi. Tada je pala u nesvest. Posle toga su joj ugrađena tri bajpasa. Nakon nekoliko godina se rastavljala sa životom kada joj se zapušio treći bajpas, nakon čega su joj ugradili i stentove. Ona svakodnevno uzima lekove i ne sme da se potresa - dodao je izvor.

- U njenoj porodici su svi imali srčane probleme. Pre nego što je ušla u "Zadrugu", rođeni brat joj je preminuo od infarkta. Za sada će se pridržavati terapije, pa će za desetak dana ići na kontrolu.
 

Gagi Đogani tukao bivšu verenicu! Milena ispričala potresnu priču!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet/Alo

Povezane vesti:


>