Sme�no

Ostalo

Malo zabave u teškim danima: Karantin horoskop!

Malo zabave u teškim danima! Karantin horoskop! Svi znaju da je ovaj horoskop izmišljen, ali se posle svih teških vesti rado nasmeju! Prenosimo ga i mi sa društvenih mreža, u nadi da će i vama prijati malo smeha koji će olakšati napetost i brige...

Malo zabave u teškim danima: Karantin horoskop! Svet PlusOVAN
Istraživanja pokazuju da je među prepperima čak 32 posto Ovnova, apsolutno najviše među svim horoskopskim znakovima.

Ovaj postotak sam naravno izmislila, ovo je glupi horoskop koji čitate na fejsu, ali priznajte da ste na sekundu pomislili da je to tačno.

Karantin šmarantin, iz posebnog podruma za koji ne znaju ni njegovi najmiliji izvlači razno oružje: samostrel, bacač plamena, manji bager, kolekciju noževa i katana i zalihu hrane da preživi treći svetski rat.

Karantin će preživeti u atomskom skloništu koje redovno održava u podrumu zgrade.

BIK
Karantin je glupost. Cela ova panika je glupost. Je li ceo svet poludeo? Odlučno odbija da razmišlja o karantinu pa sedi kod kuće i čudi se zbog sveta koji je potpuno prolupao, sve dok na portalima ne ugleda slike praznih polica u radnjama.

Onda podiže šator ispred radnje u ponoć kako bi bio prvi u redu kad ujutro otvore i kreće da kupuje sve što je jestivo i od čega se može napraviti omanja večerica od 5 jela. Plus desert.

BLIZANCI
Oduševljen je karantinom, sve dok mu ne objasne da to ne znači da treba da organizuje žurku  za najbližih 326 prijatelja, s pripadajućim orgijama.

Nakon toga pada u depresiju koja malo popusti kad ga Ovan i Jarac regrutuju da po komšiluku obilazi starije i sve kojima nešto treba. Sve to obavlja uz Instagram live i checkin na svakom ulazu.
 

Frizura u trendu! Ovo su najelegantnije boje kose za proleće 2020. godine!

RAK
Karantin je božji dar za svakog poštenog Raka. Može biti kod kuće i kuvati do mile volje. Sedmi dan karantina organizuje  dostavu paketa hrane starijima i svima koji su mu simpatični.

A to su svi koji su mu se ikad nasmešili. Tu i tamo brizne u plač jer deca jer starci jer globalna epidemija.

Kad ugleda Ovna, Jarca i Blizanca kako organizuju život u kvartu, u suzama padne na pod gde će ga naći pred kraja karantina.

Jer svaki pošteni Rak celi život sanja o hajde-da-se-uhvatimo-za-ruke-i-pevamo situaciji svi za jednog, jedan za sve.

LAV
U karantin ga uvode pod pretnjom vojne sile, zatvora i zaplene svog zlata u stanu.

Karantin provodi hodajući stepeništem gore-dole i zvoneći komšiluku na vrata.

Nakon što tri dana bude maltretirao sve žive, Ovan i Jarac će ga zatvoriti u stan i zabarikadirati mu vrata.

Što će samo dovesti do toga da će staviti u pogon svoju dugo očekivanu karijeru corona influencera i početi snimati corona videe sa svojeg prozora.

DEVICA
Ekonom karantina.

Organizuje Jarca i Ovna da patroliraju i održavaju mir i red, Blizanca je stavila u pogon za zabavu i šegu.

A kad stvari krenu dođavola, dohvatiće se Bikovih zaliha hrane i raspodeliti je prema najpreciznijem matematičkom modelu.

VAGA
Prvo će nagovoriti Raka da joj kuva, što Bikovima ne pada teško.

Onda će nagovoriti Bika da s njom deli namirnice.

Devicu će uveriti da je poštedi radnih obaveza, a Ovna i Jarca da joj pomognu da premesti nameštaj. Zašto premešta nameštaj? Pa taman ima malo slobodnog vremena, bože, kakvo pitanje.
 

Propolis kapi upotreba za mršavljenje i zdravlje!

ŠKORPIJA
Realno, on se celi život sprema na ovo. Karantin? Vanredno stanje? Bring it on, bitchez! Jedini je super dobre volje: je li nam lepo celo vreme govorio da će biti  s....a? Jeste. Jesmo mogli da treniramo za to sranje? Jesmo.

Šta sad kukamo? Kad mu bude dosadno, oblači se u starozavetnog proroka i hoda komšilukom vičući svima da se pokaju jer je kraj blizu.

Riba rida, Rak se oprašta s najmilijima, Ovan mu preti da zaćuti ili će mu kraj biti bliže nego se nadao.

STRELAC
Pretpostavlja da su stvari ozbiljno zaj....  kad mora da bude u karantinu. Ali čekaj, zašto je u karantinu? Ima neki virus? Pa stalno ima nekih virusa, šta je novo. Aha, ovaj kao ubija? Ah, ups.

Al šta da se radi, stalno je neko s...e i nevolja, treba uživati u trenutku i živeti u sadašnjosti. Uostalom, pogledajte kako je lepo ovo proleće!

JARAC
J.... karantin nije mu bio u poslovnim planovima. Što samo dokazuje da u buduće poslovne planove treba ubaciti varijablu kuge i kolere.

Ozbiljno se baca na posao i pomaže Ovnu da dovede  stvari u red, a s posebnim apetitom zakucava Lavu vrata. Vreme je bilo da se tu budaletinu dovede u red.

VODOLIJA
Sve u svemu, šta je jedan virus? Šta je jedan karantin? Svet se vrti i ide dalje u svojoj neumitnosti. Hoda uokolo i svima koji hoće da ih slušaju objašnjava da je ovo vreme karantin idealno za promišljanje i kontemplaciju te za posvećivanje sebi.

Kad su, uostalom, zadnji put meditirali? Hodali po vatri? Da li svojem unutarnjem biću samo delić onoga što mu od praiskona treba? Odustaje od Ovna, nakon što mu ovaj zapreti.

RIBE
Shvatiće da su u karantinu  negde treći dan.

Dva dana će potpuno zbunjeno gledati što se događa oko njih, a kad počnu glodati štokove, Rak će im dostaviti variva i zamotati ih u ćebe da nastave da spavaju.

Živeo karantin. Ako već moramo da budemo u njemu, neka nam je bar zabavno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Astro Aisha

Povezane vesti:


>