Style

Ljubav & Sex

Šta vam donosi prolećni mesec? Lav, Devica, Vaga i Škorpija u aprilu!

Uzbudljiv mesec je pred nama, bar tako kaže horoskop! Šta vam donosi prolećni mesec? Lav, Devica, Vaga i Škorpija u aprilu 2020. godine!

Šta vam donosi prolećni mesec? Lav, Devica, Vaga i Škorpija u aprilu! Svet Plus

Lav

Borićete se hrabro ovog meseca sa svim nedaćama, obavezama i problemima koji se samo nagomilavaju. Ipak, smatrate da je to ništa neobično za vas i za vas život, navikli ste na takav stil života i ne možete da zamislite da živite drugačije. U poslu situacija konačno kreće na bolje, imate saradnike koji vam pomažu ali morate da naučite da sarađujete sa njima svakodnevno.

 

Vaš ljubavni život je buran kao što je oduvek i bio, ali vama je iskreno sve to dosadilo. Želite da se smirite i da uživate u prijatnim trenucima sa voljenom osobom, dosta vam je drame, igara i gubljenja vremena sa osobama koje to ne zaslužuju. Ponekad jednostavno maštate da ste u dugoj i stabilnoj vezi bez trzavica, ali ovaj mesec jednostavno nije pravo vreme za stabilnost, vaš avanturistički duh uvek traži nešto novo i uzbudljivo i ne želi još da se smiri.

 

Zabave i noćni život uzimaju maha, ne možete bez posledica da ležete kasno i ustajete rano. Mogući su problemi sa glasnim žicama i sa promuklošću, a samo od vas zavisi koliko dugo će taj problem da traje. Imunitet vam nije najjači a vi ga dodatno svakog dana oslabljujete, morate da prekinete sa porocima i da krenete da se hranite zdravo svakodnevno.
 

Šta vam donosi prolećni mesec? Ovan, Bik, Blizanac i Rak u aprilu! 

Devica


Poslovna komunikacija sa jednom važnom osobom će vam doneti dosta toga pozitivnog ovog meseca. Imaćete šansu da naučite mnoge stvari vezane za vaše radno mesto a to će otvoriti neka nova vrata za razvoj karijere i za bolje ostvarenje ciljeva i planova koje već duže vreme pripremate ali ih ne realizujete. Dobitak na nansijskom polju je moguć sredinom meseca, ali neće biti spektakularan kao što ste očekivali. Cela ta priča oko posla vam je zvučala previše lepa da bi bila istinita, a sada se uveravate da je to baš tako.

 

Konačno je došlo vreme za uređenje vašeg životnog prostora i ovaj mesec je idealno vreme za to. Tačno znate šta sve želite da promenite, imate solidnu zamisao samo vam je potrebno da nađete prave osobe koje će vam pomoći da realizujete svoju ideju na pravi način. Ako želite, uvek možete da potražite savet od prijatelja, ali znate da se njihovi ukusi ne slažu sa vašim i da ćete samo bez potrebe da dobijete dosta saveta koji vam se ne sviđaju.

 

Posle toliko godina traganja i istraživanja, konačno ste u vezi sa osobom koja je dosta starija od vas i pravo je čudo što niste ranije shvatili koliko je to bolje nego gubljenje vremena sa nezrelim osobama koje ne znaju šta žele. Starije osobe su zrelije, mirnije i staloženije i upravo takva osoba je vama potrebna u ovako teškom trenutku kada ste ostali bez igde ikoga.
 

Žene sa najviše stila: Ovan, Bik, Blizanac!

Vaga


Rokovi su kratki ali vi uspevate da sve završite u propisano vreme. Ni sami niste verovali da sve obaveze možete da završite a da vas neko ne pritiska i da vam govori da kasnije i da morate brže da radite. Posao ne trpi vaš neorganizovan privatni život, ali ako uskoro ne sredite privatne obaveze, posao će da trpi a vi to svakako ne želite. Potrudite se to da izbegnete po svaku cenu. Neke kolege će ostati bez posla zato što se nisu dovoljno trudili da izvrše svoju radnu normu i zadatke na vreme, ali vas to ne pogađa, znate i sami koliko se trudite i koliko vredite, i drugi vas uopšte ne zanimaju.

 

Porodica i bliski prijatelji žele da provedu više vremena sa vama ali to početkom meseca jednostavno nije moguće. Ipak, krajem drugog razdoblja imaćete više vremena za privatni život, to iskoristite na pravi način. Idite sa užim i daljim članovima vaše porodice na neki izlet ili piknik ako je lepo vreme, ili se jednostavno okupite u zatvorenom prostoru, napravite malu porodičnu žurku kako bi razgovarali i saznali šta ima novo kod svakog od njih ponaosob.

 

U poslednje vreme ste dodali višak kilograma ali to ne želite da priznate i ljutite se na svakoga ko to pomene. Mada, u dubini duše znate da jedete više nego što vam organizam traži, jedete na nervnoj bazi i kada ste nervozni i depresivni, a to će na duže staze da ugrozi vaše zdravlje. Ako ne možete sami da se izborite sa tim problemom, najbolje je da potražite savet stručnog lica.
 

Kožne pantalone u modi! Hit su crne, smeđe i boje jorgovana! 

Škorpija


Znate da bez dobrih i jakih poslovnih veza nećete moći da ostvarite dobar poslovni rezultat, i zato pre nego što bilo šta počnete morate da kontaktirate neke osobe na položajima kako bi proverili da li će vas podržati u vašoj nameri da učinite nešto korisno za ceo grad. Ako od te osobe ne dobijete podršku gubite dragoceno vreme i najbolje je da zaboravite na celu tu zamisao.

 

Vaš osećaj za komunikaciju vas ovog meseca ne služi na najbolji način, jednostavno ne umete dobro da kažete šta želite i zbog toga će doći do nesporazuma sa partnerom. Imate zajedničke ciljeve ali niste sigurni da li želite da ih realizujete na pravi način, to je ono što dovodi do svađa i rasprava i moraćete to što pre da rešite ako želite da nastavite dalje zajedno.

 

Znate da imate problema sa varenjem kada god ste nervozni i uznemireni, ali nikako niste u stanju da izbegnete stresne situacije koje su u vašem životu prisutne skoro svakodnevno. Ako mislite da možete sami da rešite taj problem to je dobro, ali ako niste sigurni i mislite da vam treba stručna pomoć, nemojte da se stidite da je potražite, to je sasvim normalno u dvadeset prvom veku.

 

Svi vam govore da treba manje da se nervirate ali niko ne zna da živite brzim tempom i da ne znate drugačije. Navikli ste tako a neke navike je teško menjati, čak i ako su štetne po vas i po vaš organizam. Pokušajte to da promenite kod sebe pre nego što bude kasno i pre nego što vam dese neke loše stvari po zdravlje kao opomena i kao upozorenje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>