Style

Ljubav

Šta vam donosi prolećni mesec? Ovan, Bik, Blizanac i Rak u aprilu!

Uzbudljiv mesec je pred nama, bar tako kaže horoskop! Šta vam donosi prolećni mesec? Ovan, Bik, Blizanac i Rak u aprilu 2020. godine!

Šta vam donosi prolećni mesec? Ovan, Bik, Blizanac i Rak u aprilu! Svet Plus




Ovan 


Ovog meseca morate da poradite na ličnim odnosima sa ljudima koji su vam bliski ili koji su vam bili bliski ali ste se u međuvremenu udaljili. Ako vam sve izgleda kao da ide po loju, u drugoj nedelji meseca ćete se uveriti da i to nije baš tako kao što mislite.

 

Taman kada se smirite i kada pomislite da vam sve ide kako treba, neki događaji će se desiti i usporiti vas i pokolobati vas oko svega. Neki ljudi od kojih ste očekivali podršku sa vas napustili kada je to najpotrebnije i sada morate sami da idete kroz brojne probleme.

 

Ali, možete naći nove saradnike kako bi vam bilo lakše i kako ne bi morali sve obaveze na sebe da preuzmete. Kada je reč o ljubavi i promenama na ljubavnom planu, druga polovina meseca će vam doneti tu dugo očekivanu promenu. Izlazili ste iz veze i vezu u potrazi za pravom osobom ali vas je svaka nova ljubavna avantura razočarala, i taman kada ste bili blizu odluke da ostanete sami, jedna osoba koju ste skoro upoznali će vas toliko impresionirati da nećete znati šta vas je snašlo. Na početku ćete se praviti da vaše emocije nisu toliko jake, ali koliko vreme bude prolazilo, nećete moći da sakrijete toliki nalet emocija.
 

Svaki znak horoskopa ima svoj srećan broj: Da li znate koji je vaš?

Šta vam donosi prolećni mesec? Strelac, Jarac, Vodolija i Ribe u aprilu!



 

Bik


Početak meseca bi trebalo da počne jednostavno i polagano, ali vi jednostavno morate da zakomplikujete stvari, zar ne? Samo par pogrešnih odluka će vas odvesti na totalno pogrešan put i umesto da budete bliže cilju vi ćete se udaljiti još više i tako ćete sebe uvesti u još veći broj obaveza. Pre donošenja svake odluke morate dobro da razmislite o svim faktorima koji mogu uticati na tu odluku, pre ili kasnije.

 

Stvari na poslu nisu najsjajnije, a kako bi i bile kada svaki razgovor sa kolegama pretvarate u svađu i mislite da vi sve znate najbolje. Ali, potrebno je da progutate svoj ponos i da ponekad shvatite da niste vi svemogući, i da treba da prihvatite i savete od kolega koji rade duže od vas i koji su tu da vam pomognu koliko je to moguće, ali ne može vam niko pomoći ako vi to ne prihvatate.

 

Ali nije sve tako crno, u trećoj sedmici meseca vas čeka lepo druženje sa prijateljima i tada ćete moći da zaboravite na brojne probleme na poslovnom planu i moćićete da se opustite. Prilikom tog druženja moguća su i neka nova poznanstva a vi ćete odisati pozitivnom energijom i harizmom kojoj mnogi neće moći da odole.
 

Ljubavni horoskop za period od 15. marta do 30. marta 2020. godine!







Blizanci

 
Nećete dugo moći da budete mirni i spokojni ovog meseca, samo prvih par dana je rezervisano za to a posle tog perioda vas čekaju burni i naporni razgovori i pregovori bez obzira o kom aspektu vašeg života se radi. Sa voljenom osobom morate iskreno da porazgovarate o tome u kom pravcu se kreće vaša veza pošto vidite da ovako više ne ide. Morate da uložite svoj trud i svoje vreme ako ne želite da vam i ova veza propadne.

 

Sa druge strane, ni nansijski vam nikako ne ide i uvek vam manjka novca, koliko god se vi trudili da budete štedljivi i da kupujete samo ono što vam je potrebno, i pored svega toga nemate dovoljno novca, i tako će vam biti u narednom periodu. Pokušavate da nađete dodatni posao ali trenutno niste spremni za još dodatnih obaveza, ukoliko nađete novi posao sagorećete i izgubićete svu energiju koja vam je i ovako na izmaku.

 

Zdravstvena situacija je stabilna, ali nemojte to uzimati zdravo za gotovo. Morate ponovo da izbacite neke loše navike koje su opet postale sastavni deo vašeg života. Jedno vreme ste bili na pravom putu i eliminisali ste neke navike od kojih ste se osećali loše, ali čim se iznervirate vi opet posegnete za njima.
 

Retrogradni Merkur je prošao! Nove muke do 29. marta donosi retro-senka!





 

Rak


Vaša karijera će se naći na meti mnogih koji smatraju da ne znate da radite svoj posao ili se ne trudite dovoljno dobro da ga radite. Pokušavate da ih razuverite ali kada pogledate svoje ciljeve koje ste ostvarili, i nemate se baš čime pohvaliti. Ipak, mnogi poslovni partneri veruju u vas. Smatraju da je ovo samo jedan loš period iz koga ćete se uskoro izvući

 

Vaš partner nema razumevanja za vaše zahteve i prohteve koji su, moraćete priznati, svakoga dana sve brojniji. U drugoj polovini meseca dobićete šansu za jednu romantično putovanje, možda ćete tamo da ostvarite bolju komunikaciju i da rešite neke probleme koje vas već duže vreme muče. Sa voljenom osobom morate stalno da razgovarate i da unapređujete svoju vezu, ne smete da je uzimate zdravo za gotovo

 

Osećate bolove u potiljku i slepoočnicama, najbolje je da proverite krvni pritisak pošto i sami znate da imate genetsku predispoziciju za to. Ne smete više da jedete slanu i masnu hranu ali jednostavno ne možete da joj odolite. Ipak, ako želite da sačuvate svoje zdravlje što je duže moguće, moraćete da napravite korekciju ishrane i da izbacite brojne loše navike.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>