Region

Svet

Region

Premijera! Serija Južni vetar deveta epizoda! (VIDEO)

Premijera! Serija - "Južni vetar", deveta epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 15. marta od 20.05 časova! Maraš uspeva da pridobije poverenje onih do kojih mu je najviše stalo...

Premijera! Serija Južni vetar deveta epizoda! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Dok Baća bezuspešno nastavlja sa pokušajima da "izbavi" Maraša iz sumornog preduzetničkog života i ponovo ga ubaci u svoj svet novca, provoda i droge Car počinje da paniči uvidevši razmere Dimirovog novog i izuzetno rizičnog posla koji je, nakon razgovora sa svojim nadređenim misterioznim likom Crvenim (Aleksandar Berček), aminovao i Stupar.

Dimitrove namere ne prolaze neopaženo. Vest o njima dolazi i do samog Vaja...
 

Serija Otkrivanje od 13 februara na Fox tv! (VIDEO)

Serija Tajkun prva epizoda na RTS-u! (VIDEO)


 

Deveta epizoda:

Želeći da konkureciji stavi do znanja da neće lako preuzeti primat u beogradskim kriminalnim krugovima Vajo i njegova ekipa preduzimaju prve, ali veoma konkretne korake, povodom otpočinjanja novog posla između Careve i Dimirove grupe.

Pored sveg truda koji je uložio Maraš ipak ne uspeva da svoj novi posao "postavi na noge" ali, sa druge strane, uspeva da pridobije poverenje onih do kojih mu je najviše stalo.

Ne bi li smirio strasti između sukobljenih strana Stupar ugovara sastanak između Vaja, Cara i Dimitra. Iako deluje da su uspeli da postignu dogovor oko poslovanja jasno je da je u pitanju samo privid...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>