Style

Ljubav

Ljubavni horoskop za period od 15. marta do 30. marta 2020. godine!

Pogledajte šta vam zvezde poručuju u narednom periodu kada je ljubav u pitanju... Kratki ljubavni horoskop za period od 15. marta do 30. marta 2020. godine! Evo šta očekuje vaš znak...

Ljubavni horoskop za period od 15. marta do 30. marta 2020. godine! Svet PlusOVAN
Bićete suzdržani od pokazivanja emocija, a to će stvoriti distancu između vas i partnera.

Još uvek niste sigurni u odluku koju ste doneli po pitanju ljubavi. Prestanite da upoređujete prošlost i sadašnjost. Neki ljudi su sa razlogom izašli iz vašeg života.

BIK
Iako će vam prijati samoća, imaćete zanimljive ponude za izlazak. Moguće je da ćete na jednom takvom upoznati osobu koja sa vama deli slična interesovanja i ostaviće sjajan utisak. Ako niste sigurni šta treba uraditi, poslušajte unutrašnji glas.

BLIZANCI
Mnoge stvari vam nedostaju u privatnom životu, ali ne dozvoljavate da vas to uznemirava ili ubaci u melanholiju.

Trenutno ste u oblacima i maštate o boljim danima, ali pazite da vam tokom sanjarenja ne promakne prava prilika za ljubav.

RAK
Nakon težeg emotivnog perioda možete se osloniti na prijatelje i njihove savete. Vreme je da nastavite napred i ne osvrćete se više na emotivne rane.

Vremenom će zarasti i ostaće samo lepe uspomene. Poradite na samopouzdanju.

LAV
Fokusiraćete se na tajne ljubavi, a oni koji su u vezi želeće da otkriju u potpunosti partnerovu prošlost.

Budite oprezni, jer svaki nepromišljen potez može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Imajte više poverenja u partnera.

DEVICA
Sada ostavljate sentimentalnost po strani i sve posmatrate iz realnog ugla. Spremni ste za iskren razgovor, tolerantni ste i smireni, a to će drastično poboljšati odnos sa partnerom.

Svaki problem prespavajte, pa ujutru dobro razmislite.
 

Osvežite kožu prirodnim maskama: Kakao, majonez, leblebije...

VAGA
Prestajete da pokazujete pažnju partneru iz razloga što ne volite da vam neko diktira kako da se ponašate. Potrebna vam je sloboda i već osećate da vas trenutni odnos guši.

Umesto što bežite od problema, budite iskreni i otvoreno kažite partneru šta vam ne prija - ako vam je stalo da sačuvate vezu.

ŠKORPIJA
Ključ vaše ljubavne sreće je u iskrenosti. Što se više otvarate jedno drugom, shvatate da odnos sa partnerom postaje sve bolji i bolji.

Kraj marta donosi pozitivnu atmosferu na romantičnom planu.

STRELAC
Vrlo ste atraktivni i privlačite suprotni pol poput magneta. Vaša harizma je vaše glavno"oružje" u igri zavođenja.

Oni koji su u vezi imaće neprijatan problem sa partnerom sa koji nije tako jednostavno pronaći rešenje.

JARAC
Osetljivi ste i nežni - ako je to normalno za početak proleća, ova osećanja vam neće baš prijati.

Plašite se da ćete biti povređeni i ostavljeni. Osmeh na licu je najbolje sredstvo u borbi protiv negativnosti.

VODOLIJA
Ako vam prija nova ljubav, upoznajte je sa prijateljima - učinite da se oseća prihvaćeno u vašem životu. Oni koji su slobodni sada imaju veliku šansu da pronađu simpatiju.

Ljubavne varnice su svuda oko vas.

RIBE
Ponovo osećate ravnotežu u vezi i sve više ste povezani sa partnerom. To će učiniti da pravite smelije ljubavne poteze i zajedno pređete na novi level ljubavi.

Sada ne postoji nijedna prepreka koja vas neće odvratiti od voljene osobe. Očekuje vas skladan period i svi romantični planovi vam idu do ruke.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>