Region

Svet

Andrija Jo: Nevena Božović izgubila harizmu pre 13 godina!

Fama oko mladog jutjubera i pevača se ne stišava ni po završetku nacionalnog izbora za srpskog predstavnika na Evroviziji, gde je debitovao. Andrija Jo isprovociran,  isprozivao pevačicu: Nevena Božović izgubila harizmu pre 13 godina!

Andrija Jo: Nevena Božović izgubila harizmu pre 13 godina! Screenshoot/Instagram



O nastupu Andrije Jo publika, kao i žiri, imali su štošta da kažu, pa tako i Nevena Božović, koja je bila u žiriju. Andriji je za pesmu "Oči meduze" dodelila nula poena, a nekoliko dana kasnije poručila mu je da ko gubi, ima pravo da se ljuti.

Andriju je to prilično razbesnelo te je, na iznenađenje javnosti, Božovićku žestoko potkačio na Tviteru.

"Zamolio bih zvezdetinu Nevenu Božović da me ne pominje u intervjuima uz poruku "Ko gubi ima pravo da se ljuti", jer mi je toliko nebitna da je u životu nisam pomenuo. Niti sam ja išta izgubio, niti sam ljut... A po njenoj konstantnoj facijalnoj ekspresiji, izgleda da je ona i posle 13 godina ljuta što je negde izgubila harizmu na početku karijere. Ali šta je tu je, ko gubi ima pravo da se ljuti." - odbrusio je Andrija, što je podiglo veliku prašinu i izazvalo oprečne reakcije.



Nevena Božović se ubrzo oglasila na Instagramu i uzvratila Andriji:

"Branim svoju struku od ljudi bez sluha, ali i čestitam na samopouzdanju, stati na scenu nije lako. Vrlo drsko, nevaspitano, kao pedagog mogu da primetim. No, srećno." - bilo je sve što je Nevena imala da kaže ovim povodom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>