Lepota

Ljubav

Ruska Anđelina Džoli, Alina Carahova, najlepša žena na instagramu!

Ruskinja Alina Carahova je rođena u Severnoj Osetiji i bukvalno preko noći je postala velika Instagram zvezda. Ruska Anđelina Džoli, najlepša žena na instagramu! 

Ruska Anđelina Džoli, Alina Carahova, najlepša žena na instagramu! Screenshoot/InstagramAlina zapada za oko svojom vanserisjkom lepotom, zahvaljujući kojoj će možda početi da se bavi i nekim od javnih poziva.

Nedavno je zbog svoje sličnosti sa holivudskom glumicom Anđelinom Džoli zainteresovala korisnike Instagrama.

Mnogi hvale ovu lepoticu i već je nazivaju ruskom verzijom Anđeline, dok ima i onih koji tvrde da je njen izgled rezultat brojnih plastičnih operacija.

 

Alina za sada ima nešto više od 26 hiljada pratilaca na Instagramu, a taj broj će biti sve veći s obzirom da je zahvaljujući svojoj lepoti dospela u medije.

Muškarci nisu odoleli da komentarišu njen neosporno lep izgled, ali i šarm, a i žene su te koje su uputile pozitivne komentare na račun Alininog izgleda.


Prema pisanju lokalnih medija Carahova živi relativno skromnim životom koji nije ni nalik životu Anđeline Džoli. Alina je posvećena odgajanju svog sina, a verujemo da će posle velikog interesovanja medija i korisnika Instagrama, uspeti u nekom od poslova iz javnog života jer ima sve predispozicije za to.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92

Povezane vesti:


>