Svet

Region

Najbizarniji film do sada, Cocaine Hippos! Nilski konji Pabla Eskobara!

Najbizarniji film do sada, Cocaine Hippos! Nilski konji Pabla Eskobara! Netflix je najavio novi film, za koji inostrani mediji prenose da bi mogao da bude jedan od najbizarnijih komedija koju je ova kuća objavila. 

Najbizarniji film do sada, Cocaine Hippos! Nilski konji Pabla Eskobara! Svet Plus"Cocaine Hippos" je priča o nilskim konjima jednog od najvećih kolumbijskih narko bosova Pabla Eskobara.

Glavna uloga je pripala glumcu Džermejnu Fauleru, a film je inspirisan istinitom pričom o Pablovom safariju i nilskim konjima koje je 1980. godine uvezao iz Afrike. Nakon njegovog ubistva 1993, sve životinje su prodate zoološkim vrtovima ili novim vlasnicima, dok su nilski konji ostali na posedu, gde su postali ekstremno agresivni.

Grupa mladića saznaje gde je Pablo sakrio svoje "blago", ali da bi došli do njega moraju da uđu u svet kriminala, kao i da se suprotstave agresivnim i smrtonosnim čuvarima - nilskim konjima.

Autor ove komedije je Džordan Vandin koji je na svom Twitter nalogu objavio da će ovo biti jedan zanimljiv i neobičan film:

"Hej ljudi, napisao sam jedan ludi scenario za film o nilskim konjima i kokainu".

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>