Style

Ljubav

Činjenice horoskopa: Riba je miljenica sreće, Lav važi za najboljeg ljubavnika...

Neverovatno istinite činjenice o svakom znaku horoskopa!  Riba je miljenica sreće, Lav važi za najboljeg ljubavnika... Škorpije su kao i Ovnovi skloni nekontrolisanim izlivima besa. U to ćete se uveriti ako ih počnete analizirati pred drugima ili im postavljati preintimna pitanja.

Činjenice horoskopa: Riba je miljenica sreće, Lav važi za najboljeg ljubavnika... Svet PlusDonosimo vam neke neobične činjenice proizašle iz statistika i istraživanja povezanog s horoskopskim znakovima...

 

Ovan


1. Ovnovi se ne mogu pohvaliti naročitim uspehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći što o njime misle i tako prekinuti odnos.

 

2. Rezultati istraživanja upućuju da mali Ovnovi prednjače u grupi dece koja ne odustaju od zacrtanog cilja. Čak ako im date zadatak kom nisu dorasli i pritom izrazite sumnju u uspeh, neće se smiriti sve dok ga ne reše i dokažu vam suprotno.

 

3. Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu: partnerova ravnodušnost, predvidljivost ponašanja i nedostatak žara. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi doživeti poput hladnog tuša.

 

4. Kao razloge koji su uslovili raspad braka, Ovnovi često navode stalno proveravanje, izlive ljubomore i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera.

 

5. Ovnovi su najnestrpljiviji vozači. Podaci britanskog i nemačkog Nacionalnog udruženja vozača svedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštivanje crvenog svetla.

 

6. Prepoznaćete ih po hodu… Pripadnici ovog znaka imaju držanje natprosečno uspravno, a korak čvrst i odlučan. Čak iako ih muči kostobolja trude se da ne hodaju pogrbljeno, a zahvaljujući čestim šetnjama, živahni su i aktivni do duboke starosti. Oni ređe posećuju lekara nego pripadnici drugih znakova Zodijaka. Grip i visoke temperature su njihovi najveći neprijatelji, a snaga volje i prkos najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.
 

Nedeljni horoskop: Lav se okreće bivšem partneru, Strelac naplaćuje dugove...


Bik

 
1. Bikovi zauzimaju visoko mesto na lestvici omiljenih šefova. Veoma cene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike.

 

2. Bikovi su najbolji domaćini čak i na radnom mestu. Čim kročite u njihovu kancelariju poslužiće vas kafom, tokom poslovnog razgovora nude skupo piće ili keks, a pregovore završavaju u restoranu poznatom po izvrsnoj kuhinji.

 

3. Anketa sprovedena na hiljadama bračnih parova upućuje na zaključak da su Bikovi spremni da najduže čekaju da im osoba kojima se udvara uzvrati ljubav. Astrološko objašnjenje tog fenomena je bikovska strpljivost i predanost.

 

4. Istraživanja u kojima su se koristili snimci holivudskih zabava pokazuju da Bikovi češće od drugih znakova voljenu osobu posesivno drže oko struka prilikom upoznavanja ili ulaska u salu, da je stalno prate u stopu i da se mršte ako zapleše s nekim drugim.

 

5. Kad su hobiji u pitanju, Bikovi se najčešće posvećuju uzgoju konja, pčelarstvu ili cvećarstvu. Među njima je zavidan broj kolekcionara vrednih slika i retkih poštanskih maraka.

 

6. Najradije dolaze na posao pre početka radnog vremena da u tišini popiju kafu i detaljno isplaniraju radni dan. Razlog tome je jasan. Ne podnose paniku i nervozu i kad ih neko požuruje ili prekida u radu.

 

7. Nemaju visoko mišljenje o ljudima koji upotrebljavaju jeftine mirise, koji nose odeću od veštačkog materijala ili žive u kućama čija arhitektura i unutrašnje uređenje odaju loš ukus.
 

Rak, Riba i Škorpija tokom sezone Riba doživeće lepe stvari!

Blizanci


1. Blizanci su majstori u komunikaciji, pa će se brže od drugih znakova početi sporazumevati na jeziku zemlje u kojoj su se našli. Često tečno govore nekoliko jezika, a smatraju se i odličnim prevodiocima.

 

2. Na psiholoških testovima humora Blizanci postižu izvrsne rezultate. Prave su “banke” viceva i šali. Banalne situacije znaju da prepričaju tako da slušaoci “umiru od smeha”, pa je njihovo prisustvo na zabavama garancija uspešne večeri.

 

3. Ako zaključe da im više koristi donosi bavljenje nekim hobijem nego njihovo pravo zanimanje, oni će mu se bez žaljenja potpuno posvetiti. Najviše ih je u grupi onih koji su visoko dogurali u poslu koji su u početku smatrali privremenim.

 

4. Istraživanja pokazuju da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim godinama zadržavaju mladalački izgled i stil odevanja ili nose smele tonove i modne detalje koji su u trendu.

 

5. Da njima ljubavi nikada nije dosta, svedoči i podatak da se venčavaju u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova. Ni nekoliko promašenih brakova za njih nije razlog da još jednom ne izgovore sudbonosno “da”.

 

6. Rešavanje zagonetki i učestvovanje na kvizovima omiljene su zabave Blizanaca. Prema jednom američkom istraživanju, daleko najveći postotak pobednika na različitim kviz-takmičenjima rođeno je u ovom znaku.

 

7. Spadaju među najredovnije pacijente u ordinacijama psihologa i psihijatara specijaliziranih za lečenje fobija izazvanih vatrom, visinom ili zatvorenim prostorima.
 

Poslednji znak horoskopa! Počela je vladavina Riba! Evo zašto su posebni!

Rak


1. Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savetodavce, iako sebi ne znaju pomoći. Kada vam stvari u životu krenu nizbrdo, obratite se njima… Izvanredna intuicija i urođeni oprez razlog su zbog kojeg daju mudre i praktične savete.

 

2. S druge strane, ako im u ljubavnom životu krene loše, oni će češće nego pripadnici drugih znakova krenuti stranputicom i odati se piću, lutanjima i preteranim telesnim užicima.

 

3. Rakovi se ne snalaze najbolje u ulozi nadređenih. Izbegavaju držati govore ili izlagati se u javnosti. Teško uspostavljaju autoritet, a kao nedostatak im pripisuju preveliku popustljivost.

 

4. Oni su štedljivi. Čim se zaposle, počinju štedeti za starost i crne dane.

 

5. Dom Rakova neretko liči na skladište starih i nepotrebnih stvari. Ovi tradicionalisti umetničkog senzibiliteta sentimentalno se vezuju za predmete koji ih okružuju pa se teško odvajaju i od bezvrednih sitnica.

 

6. Porodični život je njima od posebne važnosti, a sve drugo je u drugom planu.

 

7. Žene Rakovi odeću najradije obnavljaju na buvljacima, a i stari ormari ili tavani su im omiljeni “butici”. Vrlo originalno i spretno kombiniraju staro i novo, te uvek izgledaju vrlo zavodljivo.
 

Horoskop otkriva koja boja kose je savršena za vas!


Lav


1. Istraživanja sprovedena u Holivodu, Njujorku i u Francuskoj pokazuju da su Lavovi najvredniji posetioci važnijih društvenih događaja i da su redovno prisutni na svim glamuroznijim zabavama.

 

2. Lavovi pripadaju retkoj grupi srećnika koji ne podležu tremi ni panici pred izlazak na ispit, kao ni u situacijama u kojima moraju nastupiti pred publikom. Najviše estradnih zvezda rođeno je baš u ovom znaku.

 

3. Oni vole da se ponose onim što imaju, pa tako i izborom partnera. Voljenu osobu će ponosno pokazivati društvu i isticati njen šarm, obrazovanje ili lepotu.

 

4. Iako se retko odlučuju na razvod braka, istraživanja pokazuju da su raskidima najskloniji u maju i decembru. Meseci u kojima se najčešće zaljubljuju su januar, februar, april i jun.

 

5. Lavovi važe za najbolje ljubavnike Zodijaka (osim Škorpije i Riba), ali istraživanja pokazuju da oni najčešće pate zbog seksualnih problema. Razlog tome leži u njihovu ponosu.

 

6. Istraživanje koje je sproveo jedan ugledan poslovni časopis u pedeset najvećih američkih kompanija pokazuje da je veliki postotak ljudi, na čelnim položajima, rođeno u ovom znaku, a u srednjem menadžerskom sloju je njihova zastupljenost još veća.

 

7. Smatra se da su Lavovi veliki gurmani; slaba tačka su im slatkiši, torte, sladoledni kupovi i palačinke.
 

Horoskop tvrdi da ova tri znaka vešto prepoznaju laž!

Devica 

1. Po nekim statistikama, Device su najstrastveniji čitaoci ljubavnih romana. Budući da psiholozi ističu da ljudi izborom literature nadoknađuju ono što im nedostaje u životu, čini se da su one željne ljubavi i romantike.

 

2. Teško osvojive tvrđave… Zaljubljene Device će prvo naći razloge protiv upuštanja u vezu, da bi se tek nakon analize partnerovih vrlina i mana prepustili zovu srca.

 

3. Vole da proučavaju ljubavne tehnike.

 

4. Prema nekim istraživanjima, na položajima rukovodilaca američkih kompanija i banaka one zauzimaju drugo mesto, ali ga dosežu negde oko pedesetog rođendana.

 

5. One imaju najosetljiviji probavni sistem. U pravilu njihov želudac luči višak želučane kiseline, pa često obolijevaju od čira na želucu.

 

6. Device su neznatno zastupljene u populaciji alkoholičara i narkomana. Razlog tome je njihovo izbegavanje sredstava koja bi mogla da poremete racionalno prosuđivanje ili podstaknuti neprimereno ponašanje.

 

7. Za rešavanje svakodnevnih problema potrebno im je više vremena nego pripadnicima drugih znakova Zodijaka. Oni previše pažnje posvećuju detaljima i analizi, usled čega sporije sagledavaju celinu problema.
 

Magično proleće za znakove horoskopa! Vodolija, Blizanci i Vaga...


Vaga 

1. Mišljenje da je znak Vage jedan od najlepših u Zodijaku podržavaju i stručnjaci iz kozmetičke industrije.

 

2. Na listi muškaraca prema kojima žene gaje nepoverenje pripadnici ovog znaka su u samom vrhu. Smatraju ih najveštijim zavodnicima i laskavcima, čijem je šarmu tesko odoleti. Očigledno da ovakvoj kombinaciji žene još uvek nisu “dorasle”.

 

3. Sociološka istraživanja pokazuju da je u brakovima, u kojima razlika u godinama između supružnika iznosi deset ili više godina, znak Vage zastupljeniji od drugih.

 

4. Ako treba da se izjasne koje životne situacije teško podnose, oni se odlučuju za situacije zategnutih međuljudskih odnosa i sukoba. Često tvrde da ih griža savest podstiče da što pre izglade nesporazum, a to je razlog zbog kog su spremne da naprave prvi korak.

 

5. Kod Vaga je čulo mirisa izrazito razvijeno, što ih čini idealnim za poslove u industriji parfema. Bez teškoća će osetiti miris tuđeg tela.

 

6. Suprotno verovanju, Vage nisu strastveni ljubitelji čokolada, niti raznih “bahanalija”.

 

7. Prednost daju kuvanoj hrani, supama, sosevima…
 

Šta donosi Mars u Jarcu? Ove znakove do 30. marta očekuje veliki pritisak!
Škorpija

 
1. Ako ste ljubitelji crnog humora, potražite društvo Škorpije. Ljudi koji ih poznaju, tvrde da je s njima vrlo zabavno, a najviše uživaju u njihovim lucidnim provokacijama i duhovitim šalama koje gađaju u srž problema.

 

2. Sudeći po iskustvima iz SAD-a, propale kompanije imaju najviše šansi za oporavak ako se nađu u rukama stručnih Škorpija. Oni su majstori u svim poslovima koji zahtevaju rekonstrukcije, reorganizacije, traženje novih puteva.

 

3. Oni su, tvrde američki izvori, kraljevi berze. Za ovu sposobnost mogu da zahvale svojoj izvanrednoj intuiciji i potrebi da pobeđuju druge. Ponekad će ih u tome nadmašiti samo tvrdi igrači Jarčevi ili prilagodljivi Blizanci.

 

4. Pacijenti rođeni u ovom znaku najlakše se oporavljaju od trauma i šokova. Udarce sudbine doživljavaju kao svojevrsni test koga treba položiti sa što boljim rezultatom, a problemi im ulivaju dodatnu snagu.

 

5. Škorpije su kao i Ovnovi skloni nekontrolisanim izlivima besa. U to ćete se uveriti ako ih počnete analizirati pred drugima ili im postavljati preintimna pitanja.

 

6. Oni se nalaze u svom elementu tek kada padne noć. Koncentracija im je najjača oko ponoći, pa najlakše uče i rade onda kada drugi ljudi spavaju.

 

7. Više od drugih znakova vole da pokazuju upadljive tetovaže po celom telu, višestruko probušene uši, a žene Škorpije vole da nose nakit na nosu ili u pupku.
 

10 životnih principa svakog znaka horoskopa! Priznajete li da je ovo istina?


Strelac

 
1. Bračni partneri Strelaca smatraju da je najveća mana njihovih supružnika sklonost prevari.

 

2. Vrline koje se kod njih najviše cene su tolerancija i spremnost za praštanje, a ističu i to da u dom često unose vedrinu i dinamiku.

 

3. Čini se kao da oni ne vole stolice. Televiziju najradije gledaju sedeći na jastucima na podu, a često i spavaju na podu. Čak i dok jedu sede na turski način.

 

4. Oni slove za najrazgibanije ljude. Razlog leži delimično u urođenoj živahnosti, ali mnogi među njima su i verni poklonici joge, tai-čija i raznih vidova gimnastike.

 

5. Ljudi u ovom znaku češće od drugih ljudi postavljaju pitanja i traže dodatne informacije. Međutim, prednjače u grupi onih kojima nestrpljivost ne dopušta da dočekaju potpun odgovor i znaju da prekidaju nečije izlaganje.

 

6. Istraživanje je utvrdilo da Strelčevi imaju najbrže reakcije za volanom. Papučicu nožne kočnice pritiskaju 5% brže od drugoplasiranih Ovnova, te se smatraju pouzdanim vozačima.

 

7. Iako su skloni razvodima, oni ne zauzimaju sam vrh ove nezahvalne liste. Statistički podaci govore da je brak sklopljen između Strelca i Blizanca kombinacija koja najčešće završava na sudu.
 

Afrički horoskop otkriva karakter i budućnost! Da li si Putnik, Baobab ili Sudija?
Jarac


1. Osobe u znaku Jarca pripadaju onoj grupi koja kupuje skupe proizvođačke marke. Istraživanja su pokazala da oni nisu strastveni potrošači i da kupuju samo nužne stvari, pri čemu su im osnovni kriteriji kvaliteta i trajnost proizvoda.

 

2. Da bi neka uverenja o njima trebalo preispitati svedoči i podatak da oni ne polažu na bračnu vernost u meri u kojoj se to smatra. Oni s godinama postaju opušteniji i vedriji, te stoga i skloniji ponekom izvanbračnom izletu.

 

3. Žene uglavnom idealnog supruga zamišljaju kao odgovornog, pouzdanog i odanog muškarca. S obzirom da je reč o odlikama muškaraca rođenih u znaku Jarca, proizlazi da oni visoko kotiraju na lestvici poželjnih muževa.

 

4. Upravo u ovom znaku je rođeno mnogo istaknutih muzičara, naročito gitarista. Ovaj podatak ide u prilog mišljenju da su oni senzibilniji nego što se obično smatra. Takođe je zabeležen rekordan broj Jaraca – komičara.

 

5. Jedna od omiljenih razbibriga im je šah, igra koja vežba mozak i razvija kombinatoriku. Tako uče strategiju delovanja koju primenjuju i u poslu.

 

6. Natprosečan broj ljudi rođenih u ovom znaku zauzima rukovodeći položaj, u stotinak najvećih američkih banaka.

 

7. Jarčev radni dan često traje do kasno u noć. Istraživanja sprovedena u američkim korporacijama i bankama pokazuje da se oni najčešće briju i presvlače u svojim kompanijama.
 

Svaki znak Zodijaka ima bar jednog neprijatelja! Blizanac što dalje od Škorpije!

Vodolija


1. Američki poslodavci najradije zapošljavaju Vodolije na radna mesta koja zahtevaju originalnost. Istraživanja zasnovana na posmatranju radnika pokazuju da Vodolije i poslove na pokretnoj traci obavljaju na sebi svojstven način.

 

2. Oni su fascinirani svim što je ultramoderno. Statistike pokazuju da su među prvima nabavili kompjuter i priključili se na Internet. U kuhinji se češće od drugih služe aparatima.

 

3. Što se emotivnog života tiče, Vodolije pripadaju grupi onih s kojima je teško planirati zajedničku budućnost. Njihovim partnerima najviše smeta njihova sklonost da s bivšim ljubavima uspostavljaju prijateljski odnos, kao i to da su često nesigurni u prirodu svojih osećaja.

 

4. Prijatelji im zameraju nemir i stalnu potrebu za novinom. Ne drži ih mesto, pa izlazak s njima često podrazumijeva trčanje od mesta do mesta…

 

5. Vodolije su najotporniji znak kada je reč o promeni klime i vremena. Najbrže i najlakše se navikavaju na neobične uslove života, polarnu hladnoću, monsune i tropske temperature.

 

6. Zauzimaju vrh liste domaćina u čijoj se kući gosti najugodnije osećaju. Kod njih uvek možete banuti nenajavljeni i slobodno ulaziti u kuhinju i samoinicijativno napraviti kafu ili ručak.

 

7. Po načinu na koji ljudi putuju, lako ćete pogoditi pripadnost određenom znaku Zodijaka. Ako ugledate osobu naoružanu kamerama i fotoaparatima, nećete pogrešiti ako mislite da je Vodolija.
 

Horoskop! Upoznajte sebe i svoje slabe tačke!

Ribe


1. Ribe su miljenici sreće. Sudeći po rezultatima istraživanja marketinških stručnjaka, uspeh u karijeri Ribe mogu zahvaliti u većoj meri povoljnom spletu okolnosti nego ambiciji.

 

2. Iako se Ribe smatraju haotičnim i ponekad površnim, istraživanja nisu potvrdila ovo mišljenje. Premda ćete po pretrpanom radnom stolu znati ko sedi za njim, Ribe prednjače u brzini pronalaženja potrebnih dokumenata, kao i u lakoći kojom se prisećaju njihova sadržaja.

 

3. Vole dodir metala. Ako obratite pažnju na njihovo ponašanje u trenucima zamišljenosti ili dok se koncentrišu na nešto, primetićete da često nesvesno trljaju ili vrte privesak, prsten, narukvicu ili neki drugi metalni predmet.

 

4. Retko se žale na oskudicu ili nedostatak novca. Pripadnici ovog znaka zadovoljni su i s manjim prihodima.

 

5. U grupi bolesnika, za čije bolesti nije pronađen organski uzrok, zastupljenost Riba je rekordna. Osim što izražavaju sklonost neobičnim oboljenjima i proces njihova ozdravljenja često izmiče naučnom objašnjenju.

 

6. U populaciji vatrenih pristalica različitih duhovnih grupa one su jedan od najzastupljenijih znakova. Razlog tome je što se vole žrtvovati u korist opšteg dobra.

 

7. Rezultati istraživanja koji su sprovedeni na američkim tinejdžerima potvrđuju da Ribe prednjače u zaljubljivanju na prvi pogled. Pripadnici ovog znaka često izveštavaju o tome da su svoje buduće partnere “upoznale” najpre u snu, a tek onda na javi.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/avaz.ba

Povezane vesti:


>