Style

Ljubav

Stefan Đoković poslao snažnu poruku na Milanskoj nedelji mode!

Srpski dizajner, Stefan Đoković poslao snažnu poruku na Milanskoj nedelji mode! Molimo se za Kinu! Palata Visconti ispunjena do poslednjeg mesta! Ovacije za srpskog dizajnera od modne elite!

Stefan Đoković poslao snažnu poruku na Milanskoj nedelji mode! Promo



Na Milanskom Fashion week-u nakon predstavljanja kolekcije "Notturno" Stefan Đoković izašao je pred publiku u palati Visconti sa majicom na kojoj je pisalo Pomolimo se za Kinu. 

Ovaj nesebičan gest i izraz empatije  Stefana Đokovića ispraćen je aplauzom modne elite, diplomatskog kora i prisutnih novinara. 

Mladi dizajner iz Srbije želeo je da iskoristi trenutak ogromne medijske pažnje u epicentru mode kako bi ukazao na strahote sa kojima se svakodnevno bore u najmnogoljudnijoj zemlji sveta Kini. 


Kreator Stefan Đoković sinoć je predstavio kolekciju jesen zima 20/21 u prepunoj Palati Visconti. Prve redove zauzeli su članovi diplomatskog kora, modni znalci iz celog sveta kao i novinari prestižnih magazina. 

Predsednik Camera dela Mode Mario Boselli pružio je podršku Djokoviću i svojim prisustvom uveličao prikazivanje kolekcije "Notturno". 

Đoković je zapanjio prisutne na samom početku izborom muzike kada su manekenke uz Šopena izašle na pistu u bajkovitoj scenografiji zdanja iz 17tog veka. 

Prva kreacija izmamila je gromoglasan aplauz a nakon toga su se nizale haljine koje su na najbolji mogući način opravdale očekivanja poznavalaca visoke mode. 

Materijali i kolorit inspirisani su bojama noći i svih faza do svitanja. Kreator je reviju zatvorio venčanicom kristalno bele boje. Nakon defile dodatno je oduševio zvanice snažnom porukom na majici na kojoj je pisalo Pomolimo se za Kinu i tako poslao ljubav svim ugroženim ljudima i skrenuo pažnju na njihovu patnju svojom empatijom. 



Ovim gestom Stefan Đoković ukrao je šou na Milanskoj nedelji mode i predstavio je Srbiju na najbolji mogući način. 

U dirljivom maniru poklonio se publici emotivnije nego na ovim ostalim nedeljama mode na kojima je učestvovao. 

" Biti deo ovakvog spektakla i savršene organizacije je san svakog dizajnera. Ovo su momenti zbog kojih se sav naporan rad i trud isplate i koji su inspiracija za sve naredne projekte. Aplauz je najlepši kada se zasluži." - rekao je Stefan Đoković u prestonici mode, Milanu. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>