Style

Ljubav

Poslednji znak horoskopa! Počela je vladavina Riba! Evo zašto su posebni!

Poslednji znak horoskopa! Počela je vladavina Riba! Evo zašto su posebni! Ljudi koji ih dobro poznaju znaju koliko su pripadnici ovog znaka nezamenljivi...

Poslednji znak horoskopa! Počela je vladavina Riba! Evo zašto su posebni! Svet PlusNa scenu je stupila vladavina poslednjeg znaka Zodijaka- Riba.

 

Pripadnici ovog znaka spadaju među najzanimljiviji, ali i često neshvaćeni znak. S obzirom na to da je reč o poslednjem od 12 astroloških znakova, može se reći da su baš oni baš poput deteta.

 

U nastavku otkrivamo 10 razloga zbog kojih je sjajno poznavati Ribe.

 

Imaju izraženu intuiciju


Ribe na životgledaju kroz malo drugačije naočare od većine. Ako vam daju neki savet, poslušajte ih jer oni imaju izraženo šesto čulo. Krasi ih iskrenost i otvorenost, te ih zato svi vole.


Na pravom su mestu i u pravo vreme


Pored intuicije, imaju još jednu moć, a to je sposobnost da se nađu u pravo vreme na pravom mestu. Deluje kao da su uvek na tragu nečega i moglo bi se reći da je tome zaista tako.


Druželjubive


Ovaj horoskopski znak uvek traga sa novim iskušenjima i zabavom. Sa njima svi vole da provode vreme jer su uvek spremni da oraspolože drage ljude. Šire pozitivu svuda.

 

Uvek su tu za svoje prijatelje


Pripadnici ovog znaka imaju izraženu empatiju, te su skloni da tuđa osećanja stave ispred svojih.


Zbog toga su divni prijatelji jer su uvek tu kada vam zatreba rame za plakanje. Možete biti sigurni da će vam dati podršku u teškim trenucima. 

 

Brzo opraštaju

 
Njihovo srce je veliko i otvoreno, ali nemojte ih uzimati milo za drago. 


Neće dva puta razmišljati o tome da prekinu komunikaciju s vama ako prema njima postupite loše. Ali, brzo opraštaju i to je njihova veličina.
 

Horoskop otkriva koja boja kose je savršena za vas!

Darežljivi su

Ribe krasi neograničena velikodušnost, nemaju ni trunku sebičnosti u sebi i sve će da učine za svoje prijatelje. Uživaju da obraduju svoje prijatelje poklonima koje su posebno izabrali za njih.


Inspirativni 


Veoma su kreativni i maštoviti. Uz toliko kreativne energije, razgovor s Ribama otvoriće vrata vašoj percepciji kao nikad do sad.

 
Pravi su sanjari, pa se često čini kao da su zarobljene između stvarnosti i fantazije.


Nemaju predrasude


Ribe su sposobne da vide vas kakvi zaista jeste, te će vaše prijateljstvo biti prepuno saosećanja. Nisu sklone predrasudama već svoje bližnje puštaju da zasjaju u najboljem svetlu.


Romantični su


Pripadnici ovog znaka su romantični, iako nisu uvek skloni da to priznaju. Ne morate biti u vezi s Ribama kako biste iskoristili blagodeti njihovog romantičnog duha jer ga oni rado dele sa svim svojim bližnjima.

 

Objedinjuju karakteristike svih znakova

 
Riba su bezgranične prirode što znači da duboko u sebi ili sasvim blizu površine obuhvataju kvalitete svih znakova zodijaka. Upravo to ih čini  specifičnim i prema mišljenju mnogih čudesnim.

Ostale zanimljivosti o horoskopskom znaku RIBA pogledajte OVDE!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Miss.24.sata.hr

Povezane vesti:


>