Zadruga

Parovi

Orozović se vratio, pa otkrio kako je prošla njegova prva vrela akcija! (VIDEO)

Nakon što su se zadrugari pozdravili sa Nikolom Orozovićem, koji je imao 15% glasova publike, ugostila ga je voditeljka Dušica Jakovljević. Nikolu su u studiju sačekali roditelji, koji su mu pritrčali u zagrljaj, a potom je porazgovarao sa voditeljkom Dušicom. Orozović se vratio, pa otkrio kako je prošla njegova prva vrela akcija!

Orozović se vratio, pa otkrio kako je prošla njegova prva vrela akcija! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Vidno potresen, jer je nakon pet meseci ponovo video svoje roditelje, Orozović je pustio suze.

Nikola je tokom gledanja svog profila, dobio pravo da nominuje narednog vođu, a potom mu je voditeljka Dušica saopštila važnu informaciju.

Nikola, moramo ozbiljno da popričamo. Veliki šef je doneo odluku da ti da novu šansu, ali to nije sve! Ne tek tako! Dobićeš jedan zadatak, moraćeš jako pametno da iskoristiš ono što sledi, a sve detalje ćeš čuti od Drveta mudrosti u Rajski vrt - izjavila je Dušica.

Orozović se odmah potom uputio nazad na velelepno imanje, kako bi saznao sve detalje o zadatku koji sledi.





 

Na red da ispriča svoje prvo s*ksualno iskustvo došao je i Nikola Orozović, čije su priče o akcijama u Americi obeležile treću sezonu "Zadruge". Orozović je pred zadrugarima otkrio šta se desilo, a Branislav Radonić Brendon nije skidao osmeh sa lica dok je Nikola pričao.

"U 16. godini sam se prvi put zaljubio u devojku koja je bila starija godinu dana. Medicinska sestra, nadam se da neću napraviti problem njenom sadašnjem dečku. Bio sam ubeđen da nikada neću imati odnose, jer nisam imao samopouzdanja, uvek je bilo fljas. Prvi put kad sam gurnuo ruku u gaćice, bilo je - smem, ne smem. Sećaću se tog trenutka do kraja života. Probali smo jedan dan, nije išlo. Bili smo zaljubljeni. Ta neka prva ljubav. Ona je došla za Aranđelovac, bio je raspust. Imao sam slobodan stan, otac mi je bio u zatvoru. Bio je 6. jul, petak. Ona je bila preko mene, trajalo je 15 minuta. Sećam se da sam našao krv na svom polnom organu, bio sam srećan što se to desilo, od toga dana smo imalo često." - pričao je Orozović.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>