Region

Svet

Region

Premijera! Serija - Južni vetar, peta epizoda! (VIDEO)

Premijera! Serija - "Južni vetar", peta epizoda koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", na programu RTS 1 je u nedelju 16. februara od 20.05 časova! Nastavak uzbudljive priče o Petru Marašu...

Premijera! Serija - Južni vetar, peta epizoda! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



U predhodnoj epizodi:

Nakon neuspešne zamene Mercedesa za Sofiju i sto hiljada evra i Baćinog ranjavanja u pucnjavi sa Golubovim ljudima Maraš ostaje potpuno sam.

U očajanju kidnapuje Stupara koji mu daje predlog kako da eliminiše Goluba i sačuva živu glavu.

Golubovi ljudi javljaju svom šefu da im se Maraš predao i da ga drže vezanog. Konačni obračun između njih dvojice se približava...
 

Južni vetar: Ćerka poznate mame dobila ulogu Baćine devojke!

Pojačanje u seriji Južni vetar: Paskvale Espozito obožava Srbe!


 

Peta epizoda:

Od ove epizode počinjemo da pratimo nastavak uzbudljive priče o Petru Marašu i Carevoj ekipi koji se dešava nekoliko godina nakon obračuna sa Golubovom bandom.

Svakodnevnu rutinu života u kazneno-popravnom zavodu "Zabela", koji se većim delom odvija po nepisanim zatvorskim pravilima, Petar Maraš prekida povremenim susretima sa sinom Lukom.

Očekujući okončanje Maraševe kazne, Car (Predrag Miki Manojlović) i njegova ekipa su se u potpunosti posvetili svom novom poslu, dogovorenom sa policijskim inspektorom Stuparom i bugarskim narkobosom Dimitrom.

Uprkos toj uspešnoj i dobro razrađenoj saradnji Car već planira i proširenje poslova...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>