Ostalo

Sme�no

Kako rastegnuti preusku obuću u kućnoj radinosti!

Kupile ste nove cipele, učinilo vam se da su malo uže ali većeg broja nije bilo, a niste želele da ih se odreknete... Postoji rešenje! Evo kako rastegnuti preusku obuću u kućnoj radinosti!

Kako rastegnuti preusku obuću u kućnoj radinosti! Svet Plus



Odavno znamo da su žene zarad lepote spremne na dosta toga, pa eto i da kupe cipele koje su za pola broja ili broj manje jer su se u njih "zaljubile" na prvi pogled. Ipak postoje rešenja koja vam mogu pomoći u ovakvim situacijama, a to nije nošenje cipela dok se "same od sebe" ne rastegnu jer za to vreme možete dobiti žuljeve i napraviti sebi veliki problem.

Možete svoju obuću odneti obućaru, a možete i u kućnoj radinosti rastegnuti preusku obuću. Evo kako:

Čarape

Čarape pokvasite vodom i dobro ocedite. U cipelu nagurajte koliko god možete stati vlažnih čarapa i ostavite da se osuše tako. Kako se čarape budu sušile, tako će se širiti i rastegnuti vaše cipele.
 

Idealno rešenje! Vežba koja zateže zadnjicu, noge i trbušnjake! (VIDEO)

Afrički horoskop otkriva karakter i budućnost! Da li si Putnik, Baobab ili Sudija?




Novine

Postupak je isti kao sa čarapama, samo što ćete vodom nakvasiti novine, ali pazite da se one ne raspadaju. Nagurajte novina koliko možete i ostavite da se osuše.


Kesa i zamrzivač

Kesu za zamrzivač napunite vodom i stavite u obuću koja vam je uska. Pazite da kesu napunite sa tačno onoliko vode koliko je potrebno da se ispuni obuća. Nakon toga, obuću (sa sve kesom i vodom) stavite u zamrzivač, na najmanje 24 sata.  Voda će se pretvoriti u led, led će učiniti svoje i vi više nećete imati problem.


Fen ali samo za kožnu obuću

Fenom za kosu zagevajte kožu oko jedan minut, dok koža ne omekša. Nakon toga, obujte cipele na debele čarape i tako se šetajte po kući dok se koža ne ohladi.
 

Trepavice: Pet saveta za rast i volumen! Bez kupovine!

Cimet kao čudotvorni lek protiv gojaznosti! Kako ga koristiti i šta sve leči!




Krompir

Možda zvuči šudno, ali krompir će proširiti vašu tesnu cipelu. Krompir srednje veličine oljuštite i stavite u obuću. Ostavite tako preko noći i cipela će se rastegnuti. 

Alkohol

Obuću iznutra naprskajte rastvorom od alkohola i vode u razmeri jedan prema jedan i trljajte.  Nakon toga, obujte debele čarape i nosite cipele oko 20 minuta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>