Region

Svet

Ana Stanić stavila tačku na priče o njenom razvodu!

Pevačica se, sve do sada, nije oglašavala ovim povodom, ali je morala da prekine glasine jer ne želi da njeno dete u školi čuje o tome. Ana Stanić stavila tačku na priče o njenom razvodu!

Ana Stanić stavila tačku na priče o njenom razvodu! Screenshoot/InstagramOvih dana javnost je iznenadila vest da je pevačica Ana Stanić navodno još pre godinu dana stavila tačku na svoj brak sa biznismenom Momčilom Lavrnićem.

Poznato je da Ana ne komentariše svoj privatan život, a sada je rešila da stavi tačku na priče koje se ispredaju o njenom braku:

"Ja niti sam ikad komentarisala, niti tužila medije kada objave trač o meni. Ali sada imam dete i ono može da pročita ili čuje u školi da su mu mama i tata razvedeni već godinu dana, a nisu. Ne bih volela da bilo čije dete to doživi. Napravila sam izuzetak i prokomentarisala svoj privatni život jer su netačni članci o meni uzeli maha, ali kao i pre, ne mislim da sam dužna da polažem račune o svom privatnom životu." - napisala je ona i time jasno stavila do znanja da se nije razvela.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>