Region

Svet

Beovizija 2020: Da li je Srbija dobila novu Amy?! (VIDEO)

Beovizija 2020! Da li je Srbija dobila novu Amy?! Žika i Jelena duboko veruju da će Naiva postati veliki igrač u pop muzici naše zemlje i u regionu.

Beovizija 2020: Da li je Srbija dobila novu Amy?! (VIDEO) Foto: Nenad MatjanovićIvana Jajčanin - Naiva pojaviće se prvi put na Beoviziji 2020 sa pesmom “Baš, baš” autorskog tandema Žike i Jelene iz Zane. Boja njenog glasa neodoljivo podseća na  preminulu svetsku zvezdu Amy Winehouse.

Žika i Jelena duboko veruju da će Naiva postati veliki igrač u pop muzici naše zemlje   i u regionu. Po onome što smo čuli može se reći: “Zvezda je rođena”! izjavio je Žika kada ju je prvi put čuo kako peva. 

Naiva je sa Zlatibora, studira u Beogradu. Sa Žikom ju je upoznao bubnjar grupe Zana. Nije imala javnih nastupa, ali voli da peva i nada se da će se baviti muzikom ostatak života.

Naiva se predstavlja druge polufinalne večeri ,29.februara pod rednim brojem 5.

U oba polufinala predstaviće se po 12 kompozicija, a najboljih šest iz svakog polufinala boriće se 1.marta u velikom finalu za titulu pobednika Beovizije 2020 i predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije u Roterdamu. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>