Zadruga

Parovi

Izbacivanje! Barbara Pajović se rasplakala čim je stigla u studio! (VIDEO)

Izbacivanje iz rijalitija "Zadruga 3"! Barbara Pajović se rasplakala čim je stigla u studio! Nije želela ništa da sakrije, a između ostalog, Mensur joj se nije dopao.

Izbacivanje! Barbara Pajović se rasplakala čim je stigla u studio! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Odlukom glasove publike, Barbara Pajović je u duelu sa Aleksandrom Nikolić izgubila borbu za opstanak i samim tim je ove noći napustila takmičenje.

Ona je briznula u plač kad je u studiju zatekla svoju baku koja joj je zasigurno bila najveća podrška, pa u razgovoru sa Dušicom Jakovljević otkrila šta ju je sprečavalo da se prilagodi uslovima u zatvorenom prostoru.

"Sa svima sam želela da budem u okej odnosima, nisam mogla da budem gruba. Pokušavali su da izvuku neke informacije o meni, ali nisam mnogo dopustila to. Pričala sam sa Aleksandrom malo - počela je Barbara, a onda je spomenula svoju decu." - rekla je Barbara.

"Razmišljala sam mnogo o deci i mnogo mi je bilo teško. Mislila sam da mogu ovo i da sam jaka, ali ne, teško mi je." - rekla je Barbara.

Barbara je bez dlake na jeziku priznala i ko joj se od zadrugara nimalo nije dopalo.

"Mensur mi se nije dopao, veza sa Minom neće opstati, oboje su tvrdoglavi. Nisam primetila te poglede o kojima su pričali, ja sam malo vremena provodila sa njima."


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>