Zadruga

Parovi

Edis Fetić ne može da dođe sebi! Zilha odbila poziv! (VIDEO)

Edo je dobio mogućnost da se čuje sa porodicom ali se u razgovoru sa drvetom predomišljao, pa na kraju ipak sakupio novac i krenuo ka govornici. Zilha odbila poziv! Edis Fetić ne može da dođe sebi!

Edis Fetić ne može da dođe sebi! Zilha odbila poziv! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Edis je bio srećan ali i iznenađen i želeo je i nije želeo poziv, a onda je rekao da želi poziv ali samo sa decom. Objašnjeno mu je da novac mora da nabavi, a ko će se javiti na poziv ne odlučuje on.

 

Zilha je odbijala da se javi na telefon, a Edis nije mogao da sakrije bes što je od strane njegove još uvek zakonite supruge bio izigran. Fetić nije mogao da sakrije koliko se našao u čudu kad je ugledao Zilhino devojačko prezime na pozivu. 

 

Dragana Mitar koja je stajala ispred govornice, odmah je primetila da je Zilha promenila prezime.

Podsetimo, Zilha je pre nekoliko dana podnela papire za razvod braka, a i više je nego očigledno da je odlučila da sa Edom nakon ''Zadruge 3'' i javne prevare koju joj je priredio prekine svaki kontakt.

Lepi Mića je pokušao da objasni Fetiću da se njegova žena predomislila, što je njemu bilo i te kako čudno.

Ona je pristala na poziv, e sada šta se njoj desilo - objasnio je Lepi Mića.

Predomislila se - dodala je Dragana.

Drvo me je pitalo da li želim poziv, rekao sam da neću. Onda sam rekao da hoću pozov ali sa decom, Drvo mi je reklo da ja moram da platim, a oni biraju koga će da zovu. Kada sam ušao , video sam Zilha Fetić, hteo sam da izađem posle prvog odbijenog poziva. Nije mi jasno samo to što je htela da se javi, pa se predomislila. Ako misle da su mi otežali, nisu, olakšali su mi. Bolje što se nisu eksponirali, sanjao sam ih sinoć - rekao je Fetić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>