Region

Svet

Region

Južni vetar: Ćerka poznate mame dobila ulogu Baćine devojke!

Teodora Bjelica jedno je od novih lica TV serije "Južni vetar". Reditelj Miloš Avramović zapazio je ovu mladu devojku kao Elenu u filmu "Afterparti" Luke Bursaća i dobila je ulogu Mine, Baćine devojke, koga tumači Miodrag Radonjić.

Južni vetar: Ćerka poznate mame dobila ulogu Baćine devojke! Screenshoot/Instagram



"Veliki izazov je bio stati u kadar sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem. Nije mi bilo svejedno, priznajem, i imala sam veliku tremu. Ali kada sam čula reč 'akcija!', shvatila sam da je sad ili nikad, i da moram da dam sve od sebe kao bih dala svoj maksimum u toj i svakoj sledećoj sceni u kojoj se pojavljujem. Najvažnije mi je da sam se izborila za svoje mesto u kadru, a kako će se dalje stvari razvijati i kako će gledaoci prihvatiti Minu, videćemo"- priča Teodora.

Kako "Kurir" saznaje iz produkcije, scene koje je Teodora snimala komentarisaće se nakon emitovanja. Nove epizode startuju na RTS-u od 16. februara. Novo lice srpskog filma nije po zanimanju glumica, ali je talenat nasledila od mame Gordane Bjelice, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi".
 

Urgentni centar: Marko Janjić - doktor Marko Pavlović o napuštanju serije!



 

"Mama me je spremala za snimanje 'Južnog vetra'. Prolazila sam s njom kroz tekst i scene", objašnjava Teodora.

Ona je saradnju iz "Južnog vetra" nastavila i u ruskom filmu "Hotel Beograd", gde tumači Jovanu, devojku Miloša Bikovića.

"Miloš ima harizmu koja se retko sreće, inteligenciju i dobrodušnost. Zahvalna sam na prilici da kradem zanat i učim od njega", zaključuje  Teodora, koja igra i sekretaricu u seriji "Slatke muke".

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>