Region

Svet

Region

Serija Južni vetar, treća epizoda na RTS-u! (VIDEO)

Treća epizoda televizijske serije "Južni vetar", koju je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija "Režim doo", premijerno je na programu RTS 1 u nedelju 02. febuara od 20.05 časova.

Serija Južni vetar, treća epizoda na RTS-u! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U predhodnoj epizodi:

Nakon uspešne predaje ukradenog automobila njegovom vlasniku, za otkup od deset hiljada evra, Maraš na ulici ugleda najnoviji model Mercedesa i odluči da ga ukrade, ne znajući da pripada narko mafiji i da je pun droge. U isto vreme, taj automobil očekuje i Golub (Nebojša Glogovac), kriminalac iz Beograda koji sarađuje sa policijom.

Maraš uspeva da ukrade Mercedes a Golub, u naletu gneva, ubija Dimitrovog sina Hrista jer nije bolje pazio na automobil koji je dovezao. Policijski inspektor Stupar (Miloš Timotijević) saznaje od Janija da je Maraš ukrao auto.

Policija upada u stan u kojem žive Maraš i Sofija. Maraš uspeva da pobegne policijskoj poteri a Sofiju privode u stanicu...
 

Film o tragičnom životu pevača: Goran Bogdan u ulozi Tome Zdravkovića!






Treća epizoda: 

Maraš zajedno sa Baćom pokušava da otkrije ko je policiji odao informaciju da je on ukrao automobil.

Dimitar dolazi u Beograd da preuzme leš svog sina Hrista. Golub mu saopšti kako novac od droge može da očekuje tek kada automobil bude pronađen.

Maraš otkriva da se u automobilu nalazi sakriveni kokain i poziva Goluba sa predlogom kako da se nagode...

Uloge tumače: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Jovana Stojiljković, Nebojša Glogovac, Srđan Todorović, Miloš Timotijević, Jasna Đuričić, Bogdan Diklić, Hristo Šopov, Ivajlo Zahariev, Luka Grbić, Miloš Trojpec Petrović, Aleksandar Gligorić, Slaviša Čurović, Novak Bilbija, Aleksandar Berček...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>