Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Zadrugarka Barbara Pajović, ispričala da joj je muž u zatvoru!

Sinoć je održano vanredno ubacivanje u rijaliti "Zadruga 3". Druga po redu u poznati TV format je ušla Barbara Pajović, koja je inače pevačica i nastupa u "Pinkovim zvezdama". Nova zadrugarka ispričala da joj je muž u zatvoru!

Zadruga 3: Zadrugarka Barbara Pajović, ispričala da joj je muž u zatvoru! Screenshoot/Youtube



Kao što su i obećali iz produkcije, "Zadruga" je sinoć postala bogatija za nekoliko novih zadrugara. Prvi od njih je Nikša Kokanović koga je Dušica Jakovljević predstavila kao biznismena i plejboja.

On je odmah napomenuo da poznaje Matoru, ali i da u "Zadrugu" ulazi naoružan sa informacijama o nekim zadrugarima, koje će iskoristiti, ako za to bude prilike.

Druga po redu u poznati TV format je ušla Barbara Pajović, koja je inače pevačica i nastupa u "Pinkovim zvezdama".

Ona kaža da u rijaliti ulazi čistog srca, nema nameru da igra igre, a od zadrugara joj se najviše sviđa Brendon. Ona je takođe napomenula i da od ukućana poznaje Janjuša i Lepog Miću.

"Najteže mi pada što decu neću viđati, stariji sin ima pet godina, mlađi godinu i po dana. Bane mi se ne dopada jer mnogo priča, ali ne mislim da ćemo imati konflikt. Suprug mi je rekao da uradim kako ja mislim, on je moja velika podrška. Za sada mi je Lepi Mića okej, ne želim nikoga da komentarišem, jer želim da ih prvo sve upoznam", bila je misteriozna Barbara.

Barbara je danas u razgovoru sa zadrugarima, tačnije sa Borom Santanom otkrila da joj se suprug nalazi u zatvoru u Nišu i da izlazi za godinu ipo dana.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>