Lepota

Ljubav

Monika Beluči promenila frizuru! Kako nositi šiške ako imate preko 50!

Monika Beluči vlada svakim događajem na kojem se pojavi,  u prvom redu na reviji visoke mode u Parizu, italijanska filmska zvezda je plenila sve poglede. Monika Beluči promenila frizuru! Kako nositi šiške ako imate preko 50 godina!

Monika Beluči promenila frizuru! Kako nositi šiške ako imate preko 50! Screenshoot/InstagramPrvi razlog je, naravno, njena neprolazna lepota a drugi savršena stilizacija kojoj se dive skoro sve žene sveta.

Elegantno crno odelo, crna romantična bluza, to su stari, poznati trikovi čuvene "Malene".

Međutim, njena kosa je očigledno predmet eksperimentisanja na koje je malo koja žena spremna posle 50. godine a od kojeg Monika, očigledno, ipak ne beži.

Od njenog poslednjeg, dramatičnog, šišanja, prošlo je već dosta vremena i sad se treba izboriti sa nejednakim dužinama.
 

Modni trendovi za proleće i leto 2020. godine! Svetle boje!

Frizure za zimske dane! Moda ispod kape! (VIDEO)


Sinjora Beluči je dugo nosila šiške, ali očigledno je sad rešila da se odmakne od onog šišanja u obliku trougla, kakvo najčešće viđamo kod devojčica i vrlo mladih devojaka.

Monikin frizer se odlučio da u stepenastim slojevima uokviri čitavo lice, a šiške ostavi duge sve do ivica tajanstvenih, tamno uokvirenih očiju.

Dakle, zaboravite ravno, zategnuto, uglađeno i začešljano, već razbarušite, raspršite i razlepršajte! Zbogom 2019. godino, dobrodošla 2020!
 

Nega kože i kose prirodnim sastojcima! Jeftini recepti! 


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Lepa i srećna

Povezane vesti:


>