Style

Ljubav

Modni trendovi za proleće i leto 2020. godine! Svetle boje!

Glavni modni trendovi za proleće i leto 2020. godine, na osnovu glavnih modnih revija i predloga čuvenih kreatora! Glavne boje što se tiče garderobe biće svetle. Indigo plava, smaragdna, koralna, šafran...

Modni trendovi za proleće i leto 2020. godine! Svetle boje! Screenshoot/InstagramZahvaljujući dizajnerima - početak nove decenije obećava da će biti u jarkim nijansama. Na modnim pistama videli smo neverovatan broj spektakularnih kombinacija boja i jednobojnih stajlinga – od crvene i plave do lososa i smaragda. Uvereni smo da će se cela 2020. godina graditi na modnim eksperimentima, ne samo sa stilovima, već i sa nijansama.

Štaviše, pomešaćemo pastel sa vibrirajućom paletom, a klasiku ćemo kombinovati sa neonom. Mi vam otkrivamo na koje boje treba da se kladite kako biste u narednih šest meseci bile u trendu.

Šafran boja - najmodernija nijansa žute

Bogata nijansa žutog šafrana zimi će pomoći u borbi protiv nedostatka sunčeve svetlosti. Džemper, kaput ili šal će biti dovoljni.


Koralna - najmodernija nijansa roze boje

Pastelne nijanse i dalje uspevaju u ženskoj garderobi. 2020. će preći na nežni koral - i to je sada relevantno. Dizajneri predlažu da se zameni barem jedna bež ili kafe stvar obojanim prelivom zalaska sunca.

 

Smaragdna boja - najmodernija nijansa zelene

Osvežavajuća smaragdna odlikuje se posebnom plemenitošću i inteligencijom. Da biste izgled učinili suzdržanijim, dodajte komade smeđe i tamnoplave boje. A kada kombinujete smaragd sa gore navedenom koralnom, naprotiv, dobijate opuštenu i čak razigranu odeću.
 

Frizure za zimske dane! Moda ispod kape! (VIDEO) 

Indigo - najmodernija nijansa plava bole

Indigo plava, predviđamo, postaviće glavni ton prema kojem će se svi "štimovati" za 2020. godinu. Nosite ovu svetlu nijansu i ne plašite se pogleda.


Svetloplava - najmodernija nijansa plave boje

Plava je jedna od naših omiljenih boja. Ove godine oblačite se u nijanse vedrog neba od glave do pete i spremite se za plivanje ne samo na suncu, već i u komplimentima.

 

Crvena - sve nijanse će biti moderne!

Crvena boja dodaje najmanje 100 bodova samopouzdanju. U novoj godini nosite crvenu odeće za sastanke sa prijateljima, u kancelariji i za sastanke - terapija bojama nikome nije naudila.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Ženski magazin

Povezane vesti:


>