Style

Ljubav

Frizure za zimske dane! Moda ispod kape! (VIDEO)

Frizure za zimske dane! Moda ispod kape! Ako mislite da kapa samo kvari frizuru, varate se! Evo koje frizure možete napraviti bez frizera, kod kuće i nositi ih ispod kape!

Frizure za zimske dane! Moda ispod kape! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Osim praktične funkcije kapa je i nezaobilazni modni dodatak. Razlog zašto je ne nosimo je taj što ne znamo kakvu frizuru da napravimo ispod nje. U nastavku vam donosimo pet stilova koji će vam pomoći da je nosite bez brige i s lakoćom.

- Ležerna pletenica i riblja kost koja nestašno izviruje ispod kape omiljena je brza frizura koja je gotova za tren. Sa pletenicom se možete poigrati tako da ispletete dve sa svake strane ili jednu na stranu.

- Kosa skupljena u rep zahvalan je izbor koji predlažemo da napravite u nižem delu glave kako vam repić ne bi štrčao. U suprotnom, kapa vam neće stajati kako treba i ispod nje će se videti mala grba.

- Niska punđa odličan je izbor prilikom izbora frizure jer kosa ostaje skupljena i nepromenjena nakon skidanja kape.
 

Vežba koja će vas odmoriti i drastično poboljšati raspoloženje!



- Raspuštenu kosu najbolje je stilizovati na način da izvučete par pramenova i smestite ih uz lice, kapom prekrijete samo vrh glave držeći je iznad ušiju.

- Lagani talasi u kosi daju romantičan i opušten izgled koji je najlakše napraviti uz pomoć uvijača ili pegle. Kovrdže nije potrebno praviti od korena kose zato što će ih vam kapa spljoštiti nego od uveta prema vrhovima.

U videu pogledajte ideje kako se još možete poigrati sa svojom kosom!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Zadovoljna.hr

Povezane vesti:


>