Style

Ljubav

Riba mora da čuva zdravlje, a sreća joj je zagarantovana u 2020. godini!

Riba mora da čuva zdravlje, a sreća joj je zagarantovana! Godišnji horoskop za Ribe kaže da će uživati u 2020. godini posebno nakon proleća kada novi poduhvati poprime oblik sasvim drugačiji na od onog na koji ste navikli. 

Riba mora da čuva zdravlje, a sreća joj je zagarantovana u 2020. godini! Svet PlusVaš rad će doneti nagradu i napredak a ne bilo kakav izazov i to sve do pomračenja na proleće.

Kad se to dogodi ove godine, svi gubici će se brzo pretvoriti u dobit, kao što ćete i vi restrukturirati vaše finansijske poslove, svoje finansijske strategije, pa čak i svoje finansijske filozofije.

Možda nećete videti promene u vama samima, ali drugi hoće i oni će biti privučeni ka vama, što će izgledati kao da je sreća stigla do vas sa obiljem mogućnosti, novih, drugačijih i avanturističkih.

Vi ćete pravite ozbiljne finansijske planove, ali budite otvoreniji za nove načine. Verovatno nećete igrati na sigurno 2020. godine, zato dobro pripazite šta i kako radite.

Ljubav
Ove godine vaši odnosi će biti bolji nego što su bili u prethodnim godinama. Vaš društveni život će procvetati u 2020. godini. Ako ste već u vezi, onda će stvari postati još slađe.

Što ste optimističniji u svom društvenom životu, to ćete više novih i divnih ljudi moći da privučete i da steknete puno novih prijatelja.

Ako ste sami, verovatno ćete upoznati novu ljubav ili dve 2020. godine.

Takođe ćete biti pozvani na više raznih događaja ove godine. Nemojte da se plašite da izrazite svoje istinsko ja, čak i kada ste negde u javnosti.

Ne osećajte se krivim zbog sebe, samo imajte prijatelje koji vas prihvataju takve kakvi jeste.

Odnosi vam nisu visoki prioritet u ovoj godini. Prepustite se učenju i naučite da izbegavate one veze koje vam ništa ne donose.

Bićete skloni razmišljanju o tome šta treba raditi, a šta ne i bićete voljni da napustite one koji ispunjavaju vaša očekivanjae ili su destruktivni.

Ako ste u braku, težićete da ostanete u braku. Ako ste sami, težićete da tako i ostane. Ovo je godina više posvećena vama samima, nego vašim intimnim odnosima.

Ovo nije godina u kojoj ćete otkriti vašu srodnu dušu, osim ako je već imate.Zdravlje
Riba će možda utvrditi da ove godine imaju više energije. Možda ćete primetiti i da neke od vaših najgorih navika utiču na vaš život. Vreme je da počnete bolje voditi računa o sebi.

Savet vam je započnite vežbanje i da prestanite sa svojim lošim navikama. Ne sumnjajte u sebe i budite uporni u tim nastojanjima.

Zdravstveni problemi mogu da se pojave ove godine.

Taman kada se osećate nezadrživo u karijeri i životu, nešto uzima cenu u vašem zdravlju. Međutim, vi ćete biti otvoreniji da uradite stvari koje su potrebne da bi se zdravlje vratilo u red i to ćete brzo učiniti početkom leta.

To će biti trajna promena vašeg fokusa na hranu, način ishrane, vežbanje i održavanje zdravlja.

Dvomesečna smetnja u proleće, koja neće biti ozbiljne prirode, dovodi do trajnih promena.

Vi ćete takođe naići na promene emocionalne prirode i dostićete neke više duhovne nivoe i ravni, što će kod vas smanjiti stres, donoseći dugo traženi mir, zadovoljstvo i radost.

Ova 2020. godina donosi vam neprestane avanture i zabavu i želite da vam bude ugodno na svim nivoima.

Početak godine vrši uticaj na vaš posao i karijeru i doći će do promena kako ćete obavljati svoj posao. Prepustite se toku i budite spremni da prihvatite potrebe za promenom navika da bi se prihvatila budućnost.Ostatak godine donosi najjaču promenu u carstvu ljubavi, romantike i dece. Verovatno će biti novih ljudi, novih snova i novih kreativnih poduhvata na vašem putu.

Ovo vas priprema da poboljšate i osnažite svoju sposobnost da uđete u neku romasu.

Zavodljivi ste i morate biti oprezni da vas ne zavede vlastita kamuflaža. Dakle, vaš život je nadahnut ili konfuzan.

Osetljivost koju posedujete i vaša sposobnost da budete sa ljudima, nagoveštava isceljujući, psihički i umetnički talenat.

Raditi iza kulisa, pomažući ljudima, isto vam odgovara kao i razvijanje vašeg umetničkog talenta. Za vas su ples i kretanje odlični oblici samoizražavanja, kao i poezija i fotografija.

Vaš kontakt sa nesvesnim daje vam vizionarski i sanjiv kvalitet koji treba bude iskorišćen. Neophodno je da posvetite sebe vašim snovima.

Da biste ispunili ove ideale, potrebna vam je podrška istomišljenika. Posvećenost vašim snovima i vizijama čine vaš život pravim rajem, a nedostatak toga paklom.

Voda ima lekovito i umirujuće dejstvo na vas. Zato se tako lepo osećate u njenoj blizini. More, jezera, potok, pa čak i običan bazen sa vodom su ono što vas osvežava, raduje, smiruje i ulepšava vam život.

U 2020. godini Pluton razvija pesimističku stranu i strah od neuspeha u vezama kod Riba. Ribe su izuzetno predisponirane za sanjarenje, a često će im to biti nedostatak jer žive u utopijskom svetu.

Oni su posvećeni i ljubazni, ali mogu reagovati izuzetno agresivno ako otkriju da su prevareni. U ljubavi, uvek uzimaju u obzir određena uverenja i ne pristaju na kompromise.

Ova 2020. godina može zavas biti velika ili dosadna. Sve to zavisi od toga kako vidite sebe.Ako vam prija to ko ste i šta ste, ako vam je dobro i udobno ma gde da se nalazite ili sa kim ste, 2020. godina će sigurno biti uzbudljiva godina za vas.

Zvezde vam kažu da ako pokušate da sakrijete svoju pravu ličnost, onda ova godina neće biti jako zabavna. Nikad se ne bojte biti to što jeste.

Ako delujete impulsivno, izlečite sebe od toga. Ako živite u skladu sa vašim željama i ako budete sa ljudima koji brinu o vama, trebalo bi da imate sjajnu godinu.

Retrogradni Jupiter će vam omogućiti da ispravite preterivanja i razdor u vašoj percepciji ili viziji u vezi posla, uspeha, samopotvrđivanja i sudbine.

Uticaj retrogradnog Merkura na Ribe je da, kad je neko rođen u znaku Riba, već je pomalo dramatičan, ali kada je Merkur retrogradan, vaša impulsivnost može eksplodirati.

Svaka emocija koju ste do sada blokirali će se pojaviti i isplivati na površinu, što za ljude oko vas može biti porazno jer će se osećati napadnuti, iako možda imate dobre razloge da budete ljuti i uznemireni i da tako reagujete.

U ovom periodu važno je shvatiti važnost načina na koji formulišemo svoje mišljenje i kako izražavamo svoja osećanja. Bolje je dvaput razmisliti pre nego što bilo šta kažete i to neka vam je stalno na umu.

Neptun će biti retrogradan u Ribama između 23. juna i 29. novembra 2020. godine.

Za to vreme, od vas se traži da se više fokusirate na svoje sopstveno unutrašnje biće, na vaš lični nivo, ali svi ćemo proći kroz isti proces ponovne kalibracije za veće ciljeve na kolektivnom nivou.

Retrogradni Neptun u Ribama, u najosetljivijem znaku, predstavlja ponovno povezivanje sa našim ekstrasenzornim kapacitetima. Naša vidovitost se aktivira, a mi postajemo energetski prijemčivi.

Za Ribe će tranzit Urana u Biku doneti potpuno nove načine komunikacije, koji im se može činiti zastrašujućim.Međutim, ako verujete svom srcu i unutrašnjem glasu, uvek ćete biti saslušani od drugih.

Nije preporučljivo da ćutite i bilo bi pametno da izađete iz svoje zone komfora. Sada je vreme da jasno govorite i pustite ljude da vas bolje upoznaju.

S retrogradnim Marsom, uslediće period kada će Ribe osećati potrebu za izolacijom i samoćom, meditacijom i introspekcijom, dok je je Mars retrogradan u kući podsvesti.

U isto vreme, Ribama se savetuje da posebnu pažnju obrate na svoje zdravlje i na svoj profesionalni sektor, da razmotre svoje postojeće uslove i da se ne opterećuju previše sa nekim manje neprijatnim situacijama koje se mogu javiti na poslu.

Ribe imaju malo energije u radu sa svakodnevnim zadacima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Conoplja.news

Povezane vesti:


>