Style

Ljubav

Ovan, Riba i Rak ove zime srešće ljubav svog života!

Zima sa sobom nosi neku posebnu magiju, zbog koje se svi ponašaju drugačije nego inače. Između ostalog, to je i jedan od razloga zbog kojeg mnogi baš u ovo doba godine fantaziraju o sudbinskoj ljubavi, koja će ih grejati u hladnim zimskim noćima. Ovan, Riba i Rak ove zime srešće ljubav svog života!

Ovan, Riba i Rak ove zime srešće ljubav svog života! Svet PlusŽelje će se ove zime ostvariti kada su u pitanju sledeća tri horoskopska znaka.

Ovan

Vaš društveni život će ove zime biti veoma živopisan. Među velikim brojem ljudi s kojima ćete se susresti mogao bi se izdvojiti neko ko će na poseban način privući vašu pažnju. Već početkom januara možete da očekujete da osobe koja vas dugo zanima bude u vašem naručju.
 

Horoskop za zdravlje u 2020. godini! Ovan treba da posećuje sveta mesta!

Bik

Bika očekuje romantično putovanje s nekim ili će upoznati nekog na putovanju u inostranstvu. Sve je moguće u ovom razdoblju. Uživaćete u nečemu što niste očekivali.

Ribe

Kada Venera izvrši uticaj na vaš znak 13. januara, možete da očekujete mnogo lepih događaja o kojima ste dugo maštali. Najverovatnije da zbog uticaja Merkura ćete dobiti poruke od vaše srodne duše ili će doći do razgovora s njom koji će vas dodatno zbližiti. Bilo kako bilo, ove zime nema potrebe da se plašite jer vas ljubav očekuje širom otvorenih ruku.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena

Povezane vesti:


>