Zadruga

Parovi

Razvod: Dalila i Dejan Dragojević se nikome ne javljaju!

Razvod? Od samovoljnog izlaska iz rijalitija "Zadruga" u subotu Dalila i Dejan Dragojević se svađaju neprestano i među njima vlada velika netrpeljivost, te uveliko navodno razgovaraju o razvodu. Dalila i Dejan Dragojević se nikome ne javljaju, piše Kurir.

Razvod: Dalila i Dejan Dragojević se nikome ne javljaju! Screenshoot/InstagramIako su iz rijalitija šou programa izašli da bi sprečili sramotu i da im se pred milionima gledalaca ne bio rasturio brak zbog Dalilinih emocija prema Stefanu Kariću, budući da su bili saterani u ćošak jer su njihovi cimeri, ali i gledaoci, uporno iznosili dokaze o čežnji bosanske starlete prema beogradskom mladiću, ovom bračnom paru se ne piše dobro. Naime, Dejan ne može da oprosti Dalili ono što je shvatio u rijalitiju.

"Koliko je Dragojević bio očajan i nespreman da prihvati da je njegova žena očijukala sa mladim Karićem i non-stop ga tražila pogledom, govori i činjenica da je pred bekstvo iz "Zadruge" Dejan hteo da se povredi šrafcigerom. Sve to Dragojevića i dalje proganja, pa na slobodi traži odgovore od Dalile, koju to, inače rastrojenu usled svega, nenormalno razbesni" - otkriva Dalilin rođak.

"Dalila neprestano plače i nervozna je kao zver. Slabo komunicira sa prijateljima i porodicom. Retko kome se javlja na telefon, a Dejan je očajan, tako bi se najblaže moglo reći. Dejan nije glup i svojim očima je video promenu kod Dalile, a razdire ga sukob s porodicom, pre svega sa bratom Davidom, koji je opet produbljen. Razvod je izgleda neminovan" - kaže Dalilin rođak.
 

Zadrugarku preplavile emocije! Erminine suze zbog Stefana Karića!

Bosanskoj starleti, koja se proslavila u rijalitiju "Parovi" i koja je za nekoliko sezona od anonimne devojke skromnog izgleda postala atraktivna rijaliti-zvezda, i do sada se dešavalo tokom braka da joj se svidi drugi muškarac, ali njen rođak tvrdi da je Karić za nju bio poseban zalogaj. 

"Ovo nije prvi put da Dalili srce zaigra za drugim muškarcem, optuživali su je i za Tomovića i Dejan vrlo dobro zna kako to izgleda jer vidi da se za Karića bila baš zagrejala i to ga je uzdrmalo. Dalila je u ranijim situacijama sličnim ovoj uvek uspevala da izbalansira i ostane sa Dejanom. Sada je drugačije i Dalili je očigledno dosadilo da se stalno pravda Dejanu, koji odavno nije njen jedini centar interesovanja. Dejan je i dalje zaljubljen u Dalilu, dok su njene emocije izbledele i željna je provoda i zezanja" - kaže Dalilin rođak, sa kojim je veoma bliska.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>