Region

Svet

Anabela i Andrej posle razvoda u vezi?!

Anabela Bukva i njen bivši suprug Andrej Atijas zvanično su se razveli pre nešto manje od mesec dana, ali od tad su ostali u dobrim odnosima. Anabela i Andrej posle razvoda u vezi?! Kroz oluje i duge, kroz dobro i zlo, zauvek zajedno, ja i moja devojka- napisao je Andrej!

Anabela i Andrej posle razvoda u vezi?! Screenshoot/InstagramAnabela Bukva i njen bivši suprug Andrej Atijas zvanično su se razveli pre nešto manje od mesec dana, ali od tad su ostali u dobrim odnosima.

Iako je tokom teškog perioda kroz koji su oboje prolazili Andrej kačio fotogorafije i video snimke iz provoda, kao i pesme koje je posvećivao Anabeli, isplivao je detalj koji je dokazao da su njih dvoje ponovo zajedno i da su obnovili njihovu romansu.Anabela je uspela da pređe preko navodne afere koju je Andrej imao sa devojkom, te je na njegovom Instagram profilu objavio fotorafiju kojom je poslao jasnu poruku.

- Kroz oluje i duge, kroz dobro i zlo, zauvek zajedno, ja i moja devojka - napisao je Andrej uz fotografiju sa Anabelom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>