Lepota

Ljubav

Super trik! Najlakši način da savršeno nanesete ajlajner iz prvog pokušaja!

Stavljanje ajlajnera je jedna od najtežih "akcija" kad je reč o šminkanju. Ovaj super trik verovatno niste znali! Najlakši način da savršeno nanesete ajlajner iz prvog pokušaja!

Super trik! Najlakši način da savršeno nanesete ajlajner iz prvog pokušaja! Screenshoot/Instagram



Stavljanje ajlajnera je jedna od najtežih "akcija" kad je reč o šminkanju. Uprkos vašem trudu, ponekad i ekstremnom pristupu (sećate se saveta koji uključuju papirni selotejp?), linije retko budu savršeno izvučene iz prve.

Pa, profesionalni šminkeri znaju pomalo bizaran trik, ali izgleda da radi bolje nego što zvuči.

Dakle, potrebni su vam samo ajlajner i malo ogledalo kojem možete da menjate nagib, dolazi u obzir i ono koje nosite u tašni.

Ogledalo stavite na niži stočić, tako da gledate "odozgo". Tako ćete moći preciznije da odredite kuda vučete četkicu, a zatim jako skupite prste na nogama i nanesite ajlajner.

Ako se pitate kakve veze imaju stopala… Pa, eksperimentalno je utvrđeno da kad savijemo i stegnemo prste na stopalima, umirimo ostatak tela, naročito šake.



Zahvaljujući tome što ste postavili ogledalo na niži stočić imate bolji pregled situacije, a ovaj trik sa prstima vam daje i "mirnu ruku", i eto savršene linije koja uokviruje oko i daje vašem pogledu notu zavodljivosti!


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo

Povezane vesti:


>