Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 21. decembar 2019. godine! Bikovi oprez! Kod Rakova spletkarenje!

Dnevna doza Lune! Bikovi oprez! Kod Rakova spletkarenje! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. decembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 21. decembar 2019. godine! Bikovi oprez! Kod Rakova spletkarenje! Svet Plus
Ovan 21.3.- 20.4.

Moguće da ćete prekinuti jedan dugogodišnji odnos sa osobom koja je na neki način povezana sa vašom porodicom...

LJUBAV
Na ljubavnom planu ništa novo, kako kod zauzetih tako i kod slobodnih pripadnika znaka.


POSAO
Uspeh u poslovanju sa osobama na visokom poslovnom i društvenom položaju. 

ZDRAVLJE
Metoropatske tegobe.


Bik 21.4.-21.5.

Oprez! Izbegavajte kontakte sa osobama koje se bave nelegalnim aktivnostima i proverite dobro kredibilitet preduzeća i ljudi sa kojima ulazite u bilo kakve odnose.

LJUBAV
Osećate se nelagodno u društvu jedne osobe, a zapravo sebi ne priznajete prava osećanja.

POSAO
Uspeh vas očekuje u oblastima zabave i ugostiteljstva.

ZDRAVLJE
Hronični bolovi u zglobovima.Blizanci 22.5.- 21.6.

Očekuju vas dodatni pregovori u vezi prevazilaženja teškoća gde ćete morati da učinite ustupke koji će umanjiti vašu zaradu.

LJUBAV
Moguća komunikacija sa osobom iz prošlosti putem poruka ili preko treće osobe. 

POSAO
Nezaposleni imaju veliku mogućnost da dobiju stalan posao.

ZDRAVLJE
Dobro.Rak 22.6. - 22.7.

Bilo bi dobro da ne ulazite u veće troškove i dugove danas. Naredni period biće mnogo bolji kada su finansije u pitanju.

LJUBAV
Neko spletkarenje bi moglo da vam potpuno uništi dan.

POSAO
Postoji mogućnost novog posla odnosno ponude.

ZDRAVLJE
Nervoza stomaka.
 

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu: Vrlo srećan period!
Lav 23.7.- 22.8.

Vaš nastup prema sagovornicima će biti na visini zadatka i doneće vam pozitivne poene. Imaćete dobar osećaj kako da predstavite vašu ponudu.

LJUBAV
Pratiće vas loš osećaj u vezi partnera.

POSAO
Na neke faze rada ćete morati da se vraćate kako biste ispravili greške. Nezaposleni će imati najviše mogućnosti da dobiju novi posao.

ZDRAVLJE
Glavobolja.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete nedovoljno organizovani i skloni da pravite propuste koje ćete trebati da ispravljate kasnije. ne dozvolite da se ovo previše odrazi na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Slobodni pripadnici znaka će uspeti da spojite zabavno i prijatno sa korisnim. Zauzeti će uživati u društvu partnera.


POSAO
Nezaposleni će biti u prilici da dobiju posao u oblastima zabave i ugostiteljstva.

ZDRAVLJE
Nervoza. 


Vaga 23.9. - 22.10.

Ovo je kraj puta za neke stvari, ali isto tako i početak puta ka nečemu novom. Budite dostojanstveni i smireno prihvatajte promene.

LJUBAV
Potrebno je da uspostavite zajedničke ciljeve. Slobodni pripadnici znaka mogu provesti zaista izvanredan dan.

POSAO
Bez obzira na to koliko nešto deluje urgentno, ne smete žrtvovati sami sebe.

ZDRAVLJE
Emotivni ste i plačljivi, to bi moglo da se odrazi na vaše zdravlje.


Škorpija 23.10.- 22.11.

U prvom delu dana bićete prilično uznemireni, mada verovatno ni sami nećete znati zbog čega se tako osećate. Kako dan bude odmicao bićete sve opušteniji pa se uveče čak možete i lepo provesti.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, neće imati dobru komunikaciju sa partnerom. Slobodni će morati da se malo više potrude kako bi osvojili osobu koja im se dopada i nakoju misle već duži period.

POSAO
Vaši odnosi sa pojedinim kolegama mogu se naći na ispitu. Trudite se da odmeravate svoje reči i da taktizirate što je više moguće jer u suprotnom može dođi do svađe.

ZDRAVLJE
Budite aktivniji ili vam višak kilograma ne gine.Strelac 21.11.- 21.12.

Okolnosti će od vas zahtevati da budete strpljivi i taktični. Iako ćete toga biti svesni, biće vam teško da igrate po tuđim pravilima i vaša nervoza će biti očigledna.

LJUBAV
Ako ste slobodni, može vam se udvarati osoba koja je već zauzeta. Oni koji su u vezi, usled brojnih obaveza neće moći da posvete dovoljno vremena svom partneru.

POSAO
Bićete uporni i odlučni da svoje poslovne zamisli sprovedete u delo i to bez da se prethodno konsultujete sa kolegama. U svojim namerama ćete uspeti ali samo jednim delom.

ZDRAVLJE
Mogući su neki hronični zdravstveni problemi.


Jarac 22.12.- 19.1.

Stavovi okoline bitno će se razlikovati od vašeg načina razmišljanja. Činiće vam se da ste jedini sposobni da objektivno sagledate određenu situaciju.

LJUBAV
Slobodni će biti više raspoloženi za neobavezne odnose nego za ozbiljnu vezu. Zauzeti će se u izvesnoj meri ponašati kao da to nisu, pa je moguć manji sukob sa partnerom.

POSAO
U teoriji, vaše ideje će zvučati sjajno. U praksi, međutim, trenutne okolnosti na radnom mestu neće vam pružiti adekvatnu priliku da prikažete svoje umeće.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Vaše samopouzdanje će ojačati, pa nećete bežati od suočavanja sa izazovima. Biće vam jasnije šta treba da uradite kako biste ostvarili svoje namere.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nećete se previše obazirati na partnerove potrebe. Slobodni će biti pomalo kruti u kontaktu sa drugim ljudima, pa im ne predstoji puno uspeha na ljubavnom planu.

POSAO
Imaćete velike poslovne planove, ali ćete isto tako biti spremni da se u potpunosti posvetite njihovom ispunjenju. Možete se nadati novčanom dobitku.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete optimistični, veseli i opušteni. Retko šta će moći da vas izbaci iz takta, ili da vam pokvari današnje lepo raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno ćete poželeti da svoj odnos sa partnerom osvežite nekim novim sadržajima. Slobodni će sa lakoćom zavesti osobu koja ih interesuje.

POSAO
Nećete imati baš najbolju koncentraciju kada su u pitanju vaše uobičajene radne dužnosti, međutim, vaša pojačana kreativnost može vam obezbediti uspeh na poslovnom planu.

ZDRAVLJE
Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>