Style

Ljubav

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu: Vrlo srećan period!

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu! Očekuje nas jedan vrlo srećan period (26. decembar 2019.) Kako je i Jupiter u sve to uključen biće sigurno preterivanja u svakom smislu pa i finansijskim troškovima dok pojedine osobe mogu preterano jesti, vežbati ili šta god da rade, Jupiter to uvećava kako dobro tako i manje dobro. Vizije su uključene u sve to pa bi bilo dobro da ih zapišete ako sada niste u stanju da ih sprovedete u delo.

Horoskop za pomračenje Sunca i mlad Mesec u Jarcu: Vrlo srećan period! Svet PlusOVAN

Kod vas se dešava u vašem polju karijere pa je dobar momenat za nove planove, ciljeve i generalno karijeru. Radite na disciplini i samopoštovanju. Kako je ovo pomračenje u trigonu sa Uranom iz Bika, a to je vaše drugo polje onda možete da računate da će u narednih šest meseci biti dosta novca.

BIK

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašoj devetoj kući pa se potrudite da pokrenete neku novu filozofiju, duhovnost, nove projekte i sve još što je vezano za deveto polje. Pokreće vas mašta, neka nova učenja, avantura koja vas udaljava od svakodnevnice. Uz pozitivan aspekt sa pomračenjem vi dobijate novo buđenje, intuiciju, prosvetljenje i pravac za neki novi životni put.

BLIZANCI

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem osmom polju što se odnosi na intimu, transformaciju i tuđi novac pa vas tu čeka prijatno iznenađenje. Dobar je period da se pokrene samospoznaja i intimnost. Mnogi Blizanci sada mogu tražiti pomoć, sponzorstvo ili kredit. Kako je pozitivan Uran iz vaše dvaneste kuće, onda vam je naglašen mir i samospoznaja.

RAK

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem sedmom polju partnerskih odnosa što vam može doneti neke nove ugovore, pregovore ili neku iznenadnu sreću u postojećim odnosima. Pojedini Rakovi koji imaju problem u smislu da ih partner ne podržava dovoljno treba da se zapitaju koliko oni u njega ulažu. Moguća je veća zarada novca u ovom periodu.
 

Dve moćne rečenice koje će 2020. godinu učiniti najboljom godinom do sada!

LAV

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem šestom polju što vam donosi sreću u svakodnevnom životu i zdravlju. Mnogi Lavovi sada razrađuju plan za posao kako će i šta raditi. Uz neke reorganizacije i postavke u poslu možete postići mnogo više nego do sada. Šesto polje je generalno dobro za svaku vrstu analiziranja što će vam sada biti naglašeno. Lavovi koji nisu imali posao sada u ovom periodu vrlo lako mogu da se zaposle.

DEVICA

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem petom polju što vam donosi uživanje i sreću u ljubavi, deci, zabavi i poklonima. Odličan je period da se ispune vaše želje, a pre toga treba da otvorite svoje srce i poželite želje. Mnoge Device bi sada trebalo da se zapitaju da li one žive i rade ono što ih istinski raduje i što vole. Pojedine mogu sa svojim partnerom da planiraju bebu. Svakako je neočekivana sreća uz vas.

VAGA

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem četvrtom polju što vam donosi sreću u porodičnom krugu i razna pitanja o vašim precima, intimnostima, roditeljima. Sada je pravo vreme da se uradi reorganizacija i isplanira šta treba u budućnosti da radite. Mnoge Vage sada mogu biti dosta ranjive. Svakako vam je naglašena materijalna podrška, bilo od roditelja ili da podignete kredit.

ŠKORPIJA

Kod vas je ovo pomračenje Sunca u vašem trećem polju koje vam može doneti neka nova učenja, lepa i skladna druženja sa okolinom. Naglašeno je mnogo srećnije mentalno ispoljavanje sa drugim osobama, rodbinom i komšilukom. Neočekivana sreća je svakako naglašena i kroz nova poznanstva, bila ona poslovna ili lična.
 

Ljubavni horoskop za decembar: Rak na raskrsnici, Bik na sigurnom terenu...
STRELAC

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem drugom polju novca pa na tom polju možete imati sreće. Svakako da je to novac stečen svojim trudom. Mnogi Strelčevi sada mogu pokrenuti nešto novo i razmišljati o realnim finansijskim ciljevima. Iznenadni pomak na radnom mestu može se dešavati u narednih šest meseci.

JARAC

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem ličnom polju pa možete tu biti srećni. Mnogi Jarčevi mogu da promene svoj fizički izgled ili mentalno ponašanje prema svom partneru. Sada je povoljno da ostavite utisak na druge ljude, ojačate samopouzdanje i da budete jedinstveni. Svakako da će vam ovaj Jupiter dati pojačan optimizam a Uran će vas nagraditi iznenadnom srećom.

VODOLIJA

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem dvanaestom polju što vam daje mentalnu i duhovnu stabilizaciju. Mnoge Vodolije se sada mogu povući i osamiti da bi pronašle unutrašnji mir. Duboka intuicija i neki uvidi sada mogu da vam otvore neki novi srećniji životni put. Pojedine Vodolije mogu tajno da čuvaju svoju neku sreću od javnosti.

RIBE

Kod vas se ovo pomračenje Sunca dešava u vašem jedanaestom polju što je vezano za želje, nadanja, planove, ciljeve i ljubavi koju primate. Mnoge Ribe treba da imaju svest o grupama i udruživanjima kada je uspeh u pitanju. Moguće je da vam se iznenada ispuni neki cilj koji očekujete pa vas to može radovati. Svakako da vas na nekom životnom polju očekuje sreća.

Viber

Autor: Željka Knežević
Izvor: Lovesensa


>